A Margit hídról akart leugrani egy nő hétfőn este, egy járókelő tartotta szóval, míg nem érkezett meg a segítség. Másnap, a 15. kerületben, a 9. emeletről akart kiugrani egy asszony, aki előtte kidobta az erkélyéről kidobta a kutyáját. Mindkét nő életét rendőrök mentették meg.

Átmászott a korláton

Augusztus 29-én, az esti órákban, a Margit-sziget területén szolgálatot teljesítő rendőröktől kért segítséget egy bejelentő, aki elmondta, hogy egy asszony a híd korlátján átmászva a folyóba akarja vetni magát – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Visszatartotta a szemtanú

Ezután a szemtanú odalépett hozzá, és próbálta szándékáról lebeszélni, majd a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta az ugrástól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba vitték

A járőrök végül sikeresen megakadályozták az öngyilkossági kísérletet. Kérdéseikre a nő összefüggéstelenül, zavartan válaszolt, elmondása szerint nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott. Később a mentőszolgálat munkatársai további kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Kidobta a kutyáját

Kedden a 15. kerülteben kishíján hasonló tragédia történt. A Kőrakás park 12. számú házhoz rendőrök, mentők és tűzoltók érkeztek. A szemtanúk szerint egy néni egy kutyát dobott ki az erkélyről.

Egy nő is ki akart ugrani

Az ittlakunk.hu-nak a rendőrség az esettel kapcsolatban ezt írta: a Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2022. augusztus 29-én 18 óra 9 perckor egy szolgálaton kívüli, közelben lakó rendőrtől érkezett bejelentés, miszerint Budapest 15. kerületében, egy társasház erkélyéről leesett egy kutya, valamint az emeletről egy nő le akar ugrani.

Tűzoltók a 15. kerületi ház előtt

Forrás: ittlakunk.hu

Kórházba vitték

A bejelentő a nőt a rendőrök kiérkezéséig szóval tartotta, majd a mentők kórházba vitték. A kerületi rendőrség állatkínzás vétsége miatt nyomozást rendelt el, gyanúsított kihallgatásra eddig nem került sor.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Margit-híd