A Budapest Környéki Törvényszék ítéletet hirdetett annak a három vádlottnak az ügyében, akiket az ügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekménnyel vádolt.

Részegeskedtek, balhéztak

Egy budapesti nő otthonának emeleti szobáiban az asszony nehéz szociális körülmények között élő ismerősei laktak. A helyiségekben élő férfiak gyakran piáltak, részegeskedtek, állandóan konfliktusba keveredtek egymással. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az áldozatnak megtetszett a nő

2020 nyarán az egyik szobában egy elvált nő élt a fiával, míg a másik szobában a tulajdonosnő élettársa és a később meggyilkolt férfi lakott. Kiderült, hogy a meggyilkolt férfinek nagyon bejött a szomszéd szobában élő asszony, aki a fiával lakott ott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nővérszállóra menekült

A nő már nem bírta tovább a helyet, ezért egy nővérszállóba költözött a fiával. Itt megismerkedett a közelben élő két férfival, a későbbi tettesekkel, akik közül az egyikkel párkapcsolati viszonyt alakított ki.

Parti a házban

Mivel a nővérszállóra költözött nőnek és a fiának néhány ruhája a korábbi lakásban maradt, egy alkalommal a két férfivel elmentek a holmikért. Először úgy tűnt minden rendben, partit is rendeztek.

Elege volt a tulajdonosnak az áldozatból

A ház tulajdonosa elment a boltba piáért, a társaság jól berúgott, aztán összevesztek, pont úgy, mint régen, amikor együtt laktak. A veszekedés közben azt kérte a tulajdonosnő, a nővérszállóból érkezett nő két barátjától, hogy segítsenek neki kitenni az egyik férfit a házból, de úgy, hogy „vér ne folyjon.” – áll a bíróság szerkesztőségünknek küldött közleményében.

Tök részeg férfi

Nem sokkal később a két férfi és a nővérszállon élő nő fia visszamentek és beléptek az áldozat szobájába, aki tök részegen, magáról mit sem tudva aludt.

11 késszúrás

Ekkor az egyik férfi többször megütötte a részeget, a másik férfi viszont 11 késszúrással megölte. Ezt követően mindhárom tettes hazament és lefeküdtek aludni.

Másnap talált rá az áldozatra

A ház tulajdonosa csak másnap nézett be a meggyilkolt férfi szobájába és látta mi történt. Szólt a rendőrségnek, akik gyorsan elfogták a tetteseket. Most ítéletet hozott a bíróság.

16 év börtön

A részeg áldozatot megkéselő férfi 16 év börtönt, a haverja 10 év fogházat kapott, míg a harmadik tettes, aki a nővérszállon élő nő fia, megrovásban részesült. Az ítéletet elfogadta a gyilkos, így 16 évre rács mögé kerül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció