Pénteken 3 embert gázolt el a vonat. Két baleset Budapest környékén történt, egy pedig a Balatonnál.

Tatabányánál gázolt a vonat

Péntek délelőtt a Keleti pályaudvarról Hegyeshalomba tartó 62-es számú gyorsvonat elgázolt egy embert. A baleset Tatabányánál történt. A helyszínelés miatt a gyorsvonat utasait más, alkalmas vonatra szállították át. A Budapest-Győr-Hegyeshalom több órán keresztül késtek a vonatok.

Dunakeszinél történt gázolás

Vonat gázolt el egy embert Dunakeszin, a Gyártelep vasútállomásnál péntek délután. A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai egy sátrat állítottak fel a helyszínen, ezért valószínű, hogy az áldozat nem élte túl a balesetet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszólaltak a szemtanúk

A Facebookon egy helyi nő azt írja, hogy 15 éves lánya a peronról nézte végig, ahogyan átsétál egy ember a síneken és éppen akkor érkezett a vonat.

EZ IS ÉRDEKELHET! „Tegnap tudtam tőle elbúcsúzni, de még nem fogtam fel, hogy nincs többé” – meghalt VV Lóri 21 éves barátnője, aki balesetet szenvedett a hétvégén

Tilos a gyalogos közlekedés

A szemtanúk azt is írják a közösségi oldalon, hogy a vonat már félig bent volt az állomáson, amikor a gyalogos kilépett elé. A baleset helyszínén tilos a gyalogos közlekedés.

Balatonboglárnál is gázolás történt

Péntek este Balatonbogláron egy ismeretlen személyt gázolt a Budapestről Zágrábba tartó (IC204-es) Agram-Tópart nemzetközi InterCity.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Túlélhette volna a balesetet a kisfiú, amennyiben a gyermekülésben utazik” – ezt állítja a szakértő, aki a nagytétényi balesetet vizsgálta

Szünetel a vonatközlekedés

A helyszínelés végéig – várhatóan 20-21 óráig – szünetel a vonatközlekedés ezen a szakaszon. A vasúttársaság pótlóbuszokat rendelt, amelyek Balatonszemes és Balatonboglár állomások között szállítják az utasokat.

Busszal viszik az utasokat

A nemzetközi InterCity utasait a Katasztrófavédelem segítségével szállítják át buszra. A Budapest-Székesfehérvár vonalon 20-40 perccel hosszabb menetidőkre kell számítani a baleset és az átszállások miatt.

NE HAGYD KI! “Túlélhette volna a balesetet a kisfiú, amennyiben a gyermekülésben utazik” – ezt állítja a szakértő, aki a nagytétényi balesetet vizsgálta

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a Dunkeszinél történt balesetről – Forrás: Keszi Channel