Egy hónapra elrendelte a bíróság nyomozási bírája annak a 42 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint megölte a bátyját. A helyszínről származó információk szerint ruhákkal, ágyneművel takarta le a testvére holttestét, az udvaron ásta el.

Farúddal ütötte fejbe

A Tolna Vármegyei Főügyészség arról tájékoztatott, hogy a közös háztartásban élő testvérpár fiatalabbik tagja fejbe ütötte bátyját egy nyolcvan centiméteres farúddal, aki ennek következtében meghalt Regöly községben. A gyanú szerint az elkövető a holttestet zsákba tette, majd a ház udvarán egy gödörbe helyezte, azután ruhákkal, ágyneműkkel és földdel fedte be. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy hónapra letartóztatták

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A járásbíróság egy hónapra rendelte el a gyanúsított letartóztatását.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az udvaron találták meg

A rendőrség múlt szombati közlése szerint egy nappal korábban érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy 43 éves helyi lakost már több mint egy hónapja nem láttak. Az eltűnt férfi udvarán a nyomozók egy férfi holttestét találták meg.

Nem zárták ki az idegenkezűséget

A helyszínre igazságügyi orvosszakértő érkezett, aki nem zárta ki az idegenkezűséget. A rendőrök ezután keresték meg az elhunyt testvérét.

Végezni akart magával

A gyilkossággal gyanúsított férfi végezni akart magával, amikor meglátta a rendőröket.

„Mintha mi sem történt volna”

„Egy hónapja ölhették meg Janit, ha pedig Zsolt volt, akkor bizony a fivére holtteste mellett élt. Minden nap hazajárt, mintha mi sem történt volna. Bár elég magának való volt, többször is láttuk azóta, és pont úgy viselkedett, mint bármikor. Hihetetlen, hogy ő tette” – mondta a Borsnak egy helyi asszony. Zsoltot azóta nem látták, hogy a rendőrség elvitte kihallgatni. 

Sokkos állapotban

T. János barátai sokkos állapotban vannak, egyikük szívszorító szavakkal búcsúzott tőle. „Még most sem találom a szavakat. Elmentél, itt hagytál minket, pedig még előtted állhatott volna az élet. De elvették tőled az élethez való jogodat, elvették tőled az életedet. Kimondhatatlan az a fájdalom, amit most érzek” – írta búcsúposztjában a férfi egyik barátja. 

Árulkodó szagok

A szagot több szomszéd is érezte, ám egy másik szomszédnak azt mondta a gyanúsított, hogy a döglött patkányokat lehet érezni. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció