Borzalmas tragédia történt Budapesten, egy 15. kerületi lakótelepen: egy 30 éves férfi ugrott ki az egyik panel 5. emeleti ablakából. A szomszédok szerint a férfi öngyilkosságának tanúja volt fiatal barátnője is, aki vele volt a lakásban.

Kiugrott az ötödikről

Megdöbbentő eset rázta meg a 15. kerületi Drégelyvár utca lakóit augusztus 20-án reggel. Az egyik panellakás ötödik emeleti ablakából kiugrott egy 30 év körüli férfi. Már nem lehetett rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bérelték a lakást  

„Mi csak látásból ismertük őket. Úgy tudom, hogy a fiatalembert Ricsinek hívták és fiatal volt, úgy 30 év körüli lehetett. Bérelték itt a lakást, aminek az ablakából kiugrott – mondta a Ripostnak Tamás, aki szintén a Drégelyvár utcai panelben lakik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A barátnője is láthatta

A szomszédok úgy tudják, hogy Ricsi nem egyedül volt otthon, így barátnője is végig nézhette, ahogy a párkányról a mélybe veti magát.

„Kísérteni fogja egész életében”

„Úgy tudom, hogy Ricsi barátnője is ott volt, amikor fellépett az ablakpárkányra. Szegény, végignézhette az egészet… Nagyon sajnálom őt. Jóval fiatalabb, mint a párja volt, ez most kísérteni fogja egész életében” – mondta a lapnak. A BRFK közigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet, idegenkezűség nem merült fel.

Megdöbbentek

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy egy fiatal nő öngyilkos lett Káposztásmegyeren, a Szabolcsi Bence téren július 3-án. A 35 éves F. Zsófia kiugrott egy 10 emeletes panel 7. emeletéről. A szomszédok döbbenten álltak az eset előtt. 

Mindent lezártak

„Én már csak arra értem haza hétfőn, hogy itt állnak a rendőrök, akik lezárták a környéket” – mesélte Zsolt, aki évek óta abban a panelben él, ahonnan kiugrott az asszony.

Hárman laktak együtt

„Amikor bementem a házba, a lakók mesélték, hogy nemrég az egyik szomszédunk öngyilkos lett. Utána tudtam meg, hogy kiről van szó… Én látásból ismerem Zsófiékat. Az édesanyjával és a testvérével, illetve az ötéves kislányával élt egy lakásban” – tette hozzá.

Betegségei voltak

A nő arról az emeletről ugrott, ahol laktak. „Többször találkoztam velük, mindig a kislánnyal volt” – mesélte tovább a szomszéd. – „Úgy tudom, hogy pszichés betegséggel küzdött, amit kezeltek is. Amikor találkoztunk, mindig egy kicsit zavart volt. Nagyon sajnálom őket, hiszen a gyermek így anya nélkül maradt…” – írja a Bors.

Öngyilkosság a Szentendrei úton is

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott róla, öngyilkos lett egy férfi Budapesten, a Szentendrei út egyik panelházából vetette ki magát. Az ott lakókat megrázták a történtek, és kiderült, nem sokon múlt, hogy mások élete is veszélybe kerüljön. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció