Ketten is eltűntek Budapesten a 18. kerületéből. A rendőrség egy fiatal lányt és egy idős bácsit is keres, továbbá Gödöllőn egy 13 éves kislánynak is nyoma veszett. A hatóság a lakosságot arra kéri, ha láttak bárki őket, értesítse a rendőrséget.

Otthonról ment el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Némedi Emília Amanda ügyében. A 15 éves lány 2022. szeptember 27-én 7 óra körül 18. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott; a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

Némedi Emília Amanda körülbelül 150 centiméter magas, telt testalkatú, sötétbarna haja és zöld szeme van, írja közleményében a rendőrség.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotón a fiatal lány:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 15 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Egy idős bácsi is eltűnt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitánysága folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Stelczer Károly Sándor ügyében. A 72 éves férfi 2022. szeptember 27-én 18 óra körül egy 18. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik.

Személyleírása

Stelczer Károly Sándor körülbelül 170 centiméter magas, kopaszodó, ősz haja és kék szeme van, hosszúkás az arca, bajuszt visel. Eltűnésekor kék nadrágot és felsőt, szürke melegítő pulóvert viselt.

Fotón a bácsi

A rendőrség kérése

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Stelczer Károly Sándor tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Gödöllőn egy 13 éves lány tűnt el

A Gödöllői Rendőrkapitányság folytat eljárást a fiatal lány eltűnésének ügyében. A rendőrség adatai szerint a 13 éves diák 2022. szeptember 26-án 12 óra körül hagyta el gödöllői iskoláját, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Fotón a kislány

Ha bárki bármit tud

A Gödöllői  Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Csanya Anikó Maját felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2897 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu