Szörnyűség történt Tatabányán, a Csónakázó-tóban egy lebegő holttestet találtak még szeptember 16-án. A testnél már beállt a hullamerevség, sőt a vízben lévő halak több sebet is ejtettek a tragikus körülmények között elhunyt férfin.

Nem merült fel idegenkezűség

A holttestet szeptember 16-án fedezték fel a tóban, az eset kapcsán pedig a rendőrség elmondta, általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint indult eljárás. Azt, hogy az áldozat részeg volt-e vagy bántalmazák-e a halála előtt egyelőre nem lehet tudni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beállt a hullamerevség

Amikor ráltaláltak az elhunyt férfire már beállt nála a hullamerevség, a kezei az égnek álltak, ami pedig a legszörnyűbb, hogy a vízben úszkáló halak több sebet is ejtettek már a holttesten. A férfi feltehetően már előző éjszaka megfulladhatott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fekete zsákkal takarták le

A holttestet fekete zsákkal takarták le a rendőrök, miután a férfit kiemelték a vízből, a helyszínelés idejére pedig szalaggal zárták le a tó környékét.

Rejtély, hogyan került a tóba

A helyiek elmondása szerint rejtély, a férfi hogyan kerülhetett a tóba, mert abban fürödni nem is szabad, már csak azért sem, mert a víz kifejezetten koszos.

Így emelték ki

A riportban Varga Mihály Sebestyén, a Komárom-Esztergom vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, kézi erő és kézi szerszámok segítségével emelték ki a katasztrófavédelem munkatársai a vízből a testet, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Megdöbbentek a helyiek

A tó körül egyébként sokan szokták sétálni, a környék alapvetően csendes, így a helyiek nagyon megdöbbentek, amikor a hatóság emberei ellepték a környéket, majd kiderült, holttestet találtak a tóban.

Elhegyott biciklit találtak

A rendőrség emberei a helyszínen találtak egy elhagyott biciklit is, az áldozat feltehetően ezzel közlekedett korábban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Csónakázó-tó – Forrás: Google Maps