Egy éjszaka alatt két autót lopott, egyikkel balesetet is okozott a 24 éves férfi. A devecseri lakosnak jogosítványa sem volt, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Nem volt jogsija

Egy Sümeg és Ukk között történt közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. december 26-án hajnalban. Egy személyautó lesodródott az útról és egy fának csapódott.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyosan megsérült

Az autót egy jogosítvánnyal egyáltalán nem rendelkező 24 éves devecseri férfi vezette, akit sérülései miatt a mentők kórházba szállítottak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ellopta az autót

Az egyenruhások megállapították, hogy a megrongálódott jármű egy somlószőlősi lakos tulajdonában áll. Ezután felkeresték otthonában a tulajdonost, aki akkor vette észre, hogy gépkocsija nem álla ház előtt, az éjszaka folyamán valaki ellopta azt.

Újabb autó tűnt el

Közben Somlóvásárhelyről is érkezett egy bejelentés a rendőrségre, miszerint egy családi ház udvaráról szintén eltűnt egy autó. Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével a balesetet okozó 24 éves devecseri férfi gyanúsítható.

Két autót is ellopott egy éjszaka alatt

Forrás: police.hu

Eljárás indult

Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt indítottak eljárást, az engedély nélküli vezetés és a baleset okozása miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek vele szemben.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ezzel az autóval balesetezett a férfi – Forrás: Facebook/Veszprém Vármegyei Rendőrfőkapitányság