A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki bezárkózott élettársával a házukba és őt féltékenységből egy éjszakán keresztül válogatott módon bántalmazta. Döbbenetes, hogy mit művelt a nővel, kész csoda, hogy a hölgy túlélte a bántalmazást.

Élettársak voltak, de szétmentek

A vádirat szerint az elkövető férfi és a sértett nő hosszú ideje voltak élettársak, azonban kapcsolatuk a férfi féltékenysége okán megromlott. 2021 januárjában a nő több hétre elhagyta a férfit, de végül a férfi testvére visszavitte hozzá Nagykőrösre a hölgyet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rátámadt a nőre

A visszatérés estéjén az elkövető ismét a nőre támadt, ekkor egy poharat tört össze a fején. Ezután a férfi este fél nyolc körül bezárta a ház bejárati ajtaját, majd a kulcsot zsebre tette. Ezt követően egész éjszakán át különböző módokon bántalmazta a nőt, amivel arra akarta rávenni, hogy vallja be, hogy hűtlen volt hozzá.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kalapáccsal ütötte

A bántalmazás során testszerte több ízben kézzel, illetve bottal továbbá kalapáccsal ütlegelte, megrúgta és több helyen késsel meg is vágta a nőt. Az órákig tartó lelki és fizikai sanyargatás alatt a hölgy kétszer is eszméletét vesztette.

Kórházba vitte

A cselekményt követő napon a nő a bántalmazások miatt olyan rossz állapotba került, hogy az már az elkövetőt is megijesztette és végül kórházba vitte. A nagyfokú vérveszteséget elszenvedő sértett életét kizárólag a szakszerű orvosi segítség mentette meg.

Támadásról beszélt

A kecskeméti kórház orvosa értesítette a rendőrséget 2021. január 30-án délután, mert az ellátásra jelentkezett nő azt állította, hogy két nappal korábban Nagykőrösön ismeretlenek megtámadták, megverték, megvagdosták, kirabolták.

Felfigyeltek a volt élettársra

A rendőrök megindultak, egy csapat az áldozatot próbálta a támadás körülményeiről minél részletesebben kihallgatni, egy másik egység a nagykőrösi vasútállomást és környékét, mint az elmondás szerinti helyszínt térképezte fel, adatokat gyűjtöttek, azonban semmi nem utalt közelmúltban elkövetett, jelentős vérveszteséggel járó bűncselekményre. A nő nem változtatott történetén, a nagykőrösi nyomozók figyelme ennek ellenére egyre inkább a 39 éves áldozat élettársára terelődött.

Vérnyomok

Késő este kopogtak be a 15 m²-es lakásba, az ajtót a 48 éves élettárs tárta ki. A lakásnak alig volt olyan pontja, ahol ne rögzíthetett volna a szemlebizottság vérnyomot. A földet, az ágyneműt, a bútort, a falat fröccsent vér szennyezte. Míg tartott a helyszíni szemle, kikérdezték a férfit, aki egy új verzióban adta elő az élettársával történteket. A más helyszín, az eltérő időpont tovább erősítette a rendőrök gyanúját, nem rablást kell felderíteniük, hanem egy házon belül elkövetett bántalmazást.

Megkötözte

A rendőrök gyanúja szerint a férfi 2021. január 28-án délután megkötözte élettársát, akit hol késsel vagdosott, hol egy ütleggel vert másnap hajnalig. Miután befejezte, rázárta az ajtót és sorsára hagyta. Hazatérése után döntött úgy, Kecskemétre buszoznak a kórházba, majd a kitalált rablási történetet adják elő.

Vádat emeltek

Az ügyben most a Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és minősített személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat az elkövető ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Ujjlenyomatot vesznek a tettesről – Forrás: Police.hu