Újabb levelet kapott a bíróság VV Fanni ügyében. Egy névtelen tanú azt állítja, hogy a lány holtteste Visegrádon lehet. Amennyiben kiderült, hogy igaz az állítás, akkor az a jelenlegi vádlott B. László malmára hajthatja a vizet. A levél tartalmáról ma tárgyal a bíróság.

Az FBI is nyomozott

Amint az többször megírta a Kékvillogó.hu vádirat szerint már nem kérdés, hogy a VV Fanni gyilkosságának elkövetője, az ügy egyetlen vádlottja, B. László. Nemrég az FBI emberei műholdas nyomozás során még a stéget is beazonosították, ahonnan a dunaújvárosi kajakos bedobhatta az RTL klub sztárját a Dunába. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Újabb koronatanú

Most kiderült, hogy a bíróságnak címzett egyik írásbeli vallomás teljesen más oldalról világíthatja meg a bűntényt, a napokban ugyanis felbukkant egy újabb koronatanú, aki azt állítja tudja, hol van Fanni holtteste.

Új vallomás

A bíróság komolyan vette a rejtélyes üzenetet, s maga értesítette mind a vád, mind a védelem embereit egy lehetséges szemtanú állításairól.

Visegrádon lehet a holttest

A nemrég érkezett névtelen e-mail feladója szerint a rendőrség eddig rossz helyen keresgélt, Novodonszki Fanni földi maradványai ugyanis Visegrádon lehetnek – tudta meg a Bors dr. Bálint Roland, B. László védőjétől.

Pár sort írt a koronatanú

„Egy rövid, lényegre törő, pár soros levélről van szó, amiben egy dunaparti betonlépcsőt is emleget az illető, s hogy egész pontosan ott találhatóak a sértett maradványai” – mondta az ügyvéd.

Újra kezdhetik a nyomozást

A lap szerint ha bármilyen nyom akad, ami Visegrád irányába viszi a nyomozást, az kellően felforgathatja az ügyet, és védelem malmára hajtja a vizet, annak ellenére is, hogy a vádlott bevallotta: ő vitte el a lakásból az öntudatlan állapotban lévő Fannit.

A vádlott Siófok felé közlekedett

Minden eddigi telefonos és autós GPS-adat B. László Budapest és Siófok közötti mozgását támasztja alá, a Pest megyei Visegrád pedig az ellenkező irányban van. Az pedig, hogy a kamerafelvétel után pontosan mi történt a valóságshow-szereplővel, eltűnt vagy emberölés áldozata lett-e, s ha utóbbi, akkor valóban a vádlott-e az elkövető, a mai napig kétséges.

Megúszhatja B. László

„Nyilvánvalóan, ha érdemi információt tartalmaz az e-mail, akkor az az én ügyfelem állításait igazolná, azaz hogy nem követett el emberölést, hiszen Visegrádon bizonyíthatóan nem járt. De természetesen a legjobban annak örülnénk, ha az derülne ki, hogy Fanni él, s ha így van, akkor – ahogy egy alkalommal a bírónő is felvetette, csakis külföldön lehet” – tette hozzá dr. Bálint Roland.

Ma ismertetik a levél részleteit

Hogy a rejtélyes levél miatt elrendelték-e a nyomozást Visegrádon, s az milyen eredményekkel zárult, azt nagy valószínűséggel Dr. Farkas Gabriella bírónő a hétfői tárgyalási napon ismerteti.

2017-ben tűnt el

Amint arról már többször írtunk, Novozánszki Fannit 2017. november 20-án tűnt el. A lány budapesti lakása közelében lévő ipari kamerás felvételek rögzítették az eltűnése előtti utolsó felvételeket.

Levitte az autójához Fannit

A mélygarázsban készült felvételeken az látszik, hogy B. László a karjaiban viszi le az ájult lányt, majd és beteszi az autója hátsó ülésére.

Nem találják a holttestet

Hogy Fanni ekkor életben volt-e, vagy halott volt, a szakemberek máig nem tudták megállapítani, ahogy azt sem, hol lehet a holtteste. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Bányatavakban is keresték

A nyomozásba két éve az amerikai titkosszolgálat, az FBI is beszállt, s a szalkszentmártoni bányatavakig jutottak, ám a tó többszöri átfésülése után sem leltek semmilyen nyomra. B. László továbbra is az ügy egyetlen vádlottja, aki az emberölést rendületlenül tagadja, és azt állítja, hogy a rosszul lett Fannit az otthonától pár száz méterre, két ismeretlen férfinek átadta, hogy segítsenek rajta.

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL klub