Ugyan minden korábbi keresés eredménytelenül végződött, azonban az áldozat jogi képviselőjét megkereste egy szakértő. Elmélete elsőre akár furcsának is tűnhet, azonban nagyon is reális eshetőség, hogy így tüntette el áldozatát B. László.

Sokan tudni vélik a megoldást

„A Fanni-ügy az első perctől fogva nagyon foglalkoztatja a civil embereket is. Rengeteg levelet kapok a mai napig, különböző teóriákkal, persze ezeknek az írásoknak a nagy része nem vehető komolyan” – mondta el az áldozat jogi képviselője a Blikknek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kísérleteznek még a kereséssel?

Lichy József megjegyezte, volt, aki a túlvilágról kapott üzenetet Fannitól, más pedig a sarki kisboltban látta. Amit azonban ez a szakmérnök jelzett, majd szóban is elmondott, még számára is elgondolkoztató volt. Kérdés persze, hogy a hatóságok tesznek-e még erőfeszítéseket a holttest megtalálására.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyos ítélet született első fokon

A korábbi valóságshow-szereplő 2017. november 20-án vált gyilkosság áldozatává, a mai napig sem tudni, hogy maradványai merre lehetnek. A Fővárosi Törvényszék első fokú ítélete szerint a tettes B. László, aki korábban az MSZP önkormányzati képviselőjelöltje volt. Ezért életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, azzal a kitétellel, hogy legkorábban 25 év múlva vizsgálható meg szabadlábra bocsátásának lehetősége.

Egy kenu lehet a megoldás?

A végső szót a Fővárosi Ítélőtábla mondja ki. Azonban perdöntő lehet, ha a már korábban említett áramlástani szakértő teóriája helyesnek bizonyul. Az illető úgy véli, Fanni holttestét egy kenuba tehette be gyilkosa, s azzal együtt süllyeszthette a Duna fenekére.

Biztos, hogy járt arra

Mindezt amiatt gondolja így, mert B. László nem sokkal tette előtt ellopott egy kenut abból a sportegyesületből, amelynek tagja volt. Emiatt a férfit kizárták. A kamerafelvételek, illetve a GPS-adatok alapján nem kérdés, Fanni eltűnését követően Szalkszentmártonban járt a vádlott és lement a Dunához – magyarázza Lichy József.

Az ítélet szerint itt süllyesztette Fanni holttestét gyilkosa a Dunába

Akkor nem találták meg

Az ügyvéd emlékeztetet, a rendőrség speciális eszközökkel és búvárokkal át is kutatta annak idején a folyó azon szakaszát, ahol a gyilkos a vízbe dobhatta a már halott áldozatát. Eredményre azonban sajnos nem jutottak. Ám mi van, ha berakta a hullát a kenuba, és a hajót a testtel együtt elsüllyesztette? – tette fel a költői kérdést.

Így nem kerül felszínre a holttest

Ebben az esetben hiába termelődnek gázok, a hajó nem engedi feljönni a testet a víz felszínére, a radarok pedig nem ilyen tárgyak megtalálására alkalmasak – vélekedett. Megjegyezte, ehhez egy speciális, régészeti radarra lenne szükség. Így felmerül a kérdés: lehet, hogy mindvégig szemünk előtt volt az információ, csak ilyen formában senki sem tette össze?!

Súlyosabb büntetést adnának neki

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség benyújtotta az ügyész súlyosításra irányuló fellebbezését fenntartó indítványát az ügyben. Ennek értelmében még tovább szeretnék a rácsok mögött marasztalni B. Lászlót.

Az sem ismert, hogyan végzett a nővel

Az ítélet egyebek mellett azt is megállapította, hogy az örömlányként dolgozó korábbi valóságshow-szereplőt a hirdetésben lévő számán hívta fel a vádlott, aki 2017 november 20-án fogadta őt a lakásán. B. László azonban támadólag lépett fel a nővel szemben, azért, hogy megszerezze pénzét. Fanni a helyszínen életét veszítette, a férfi máig ismeretlen módon ölte meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt kép: RTL.)