Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal a P. Balázzsal és barátnőjével szemben, akikről egy otthoni veszekedés miatt derült ki, hogy kábítószerrel kereskednek. A Fővárosi Főügyészség letöltendő szabadságvesztést kért a nőt begütő férfire, és a párjára is. A házkutatásról készült videót cikkünk végén tudod megnézni.

Segített a bizniszbe

A vádirat szerint a 38 éves férfi 2021-től kezdve árult drogot a kőbányai otthonában. A következő év tavaszán összejött az udvarán lévő kisházat kibérlő 34 éves nővel. Amikor a nő megtudta, hogy a barátja kábítószert árul, akkor alkalmanként besegített neki a kábítószer adagolásába és csomagolásába. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Veszekedni kezdtek

A férfi az árusítás mellett időnként ingyen is adott ismerőseinek speedet, főleg házibulikban, két alkalommal pedig kokaint is kínált. Az ominózus nap a pár otthon drogozott, majd veszekedni kezdtek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kihívta a rendőröket

A férfi megütötte a nőt, aki emiatt rendőri segítséget kért. Az intézkedés során mind a ketten elismerték, hogy kábítószert fogyasztottak korábban, ezért az eljáró rendőrök átkutatták az ingatlant, ahol a hűtőszekrényeben jelentős mennyiségű amfetamint és MDMA-t, a nőnél pedig kannabiszt és adagoláshoz szükséges holmikat találtak.

Börtönbe mehetnek mindketten

A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségre, a nőt pedig bűnsegédként elkövetett alapeseti kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja.  Az ügyészség a bűnügyi felügyeletben lévő férfire fegyház-, míg a nőre börtönbüntetést kért azzal, hogy mind a kettejük kapjon pénzbüntetést, és a lefoglalt 140 ezer forintot és kábítószert is kobozzák el tőlük. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A házkutatásról készült videó

Kiemelt kép: police.hu