Kórházból tűnt el egy 28 éves nő Budapesten, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik Szilviát, aki ismeretlen helyre távozott, életjelet azóta nem adott magáról.

Ismeretlen helyre távozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kun Szilvia ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházból tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves nő az egyik józsefvárosi egészségügyi intézményből 2023. július 5-én ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Személyleírása

Kun Szilvia körülbelül 178 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke hajú. Eltűnésekor miniszoknyát, vajszínű-fehér topot és papucsot viselt.

Fotón az eltűnt nő:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kun Szilvia tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​

Elkóborolt bácsi

Ahogy azt a Kékvillogó is megírta Borsodban egy idős bácsinak veszett nyoma, de a rendőrök gyorsaságának hála hamar előkerült. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körözési eljárást indított 2023. július 3-án, mivel eltűnt egy 75 éves szakáldi férfi. Az idős ember a reggeli órákban ment el otthonról ismeretlen helyre, s mivel térben is időben kevésbé tájokozott, ezért félő volt, hogy veszély fenyegetheti. 

Rendőrkutyával eredtek a nyomába

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársainak munkáját a rendőrkutya mellett a helyi polgárőrség tagjai, mintegy 20 helyi önkéntes, a helyi halőr és a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat öt munkatársa plusz három kutyával támogatta a kutatást.

Megtalálták

Az életmentő összefogás másnap 11 óra körül hozott megnyugtató eredményt, amikor a keresőcsapat Muhinál, a Hejő partján megtalálták a férfit, akit egészségügyi vizsgálata után családjához hazaszállítottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az eltűnt nő – Forrás: police.hu