Megtörten várta letartóztatását az a mosonmagyaróvári 67 éves férfi, aki csütörtökön meggyilkolta a feleségét, majd másnap reggel nyolckor besétált a rendőrségre és részletes beismerővallomást tett. Az elkövető tette után még egy ágyban aludt a halott asszonnyal, utána adta fel magát.

„Megöltem a feleségemet”

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon május 19-én 8 óra 30 perc körül megjelent egy 67 éves helyi férfi, aki elmondta, hogy előző napon, az esti órákban a Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utcában lévő otthonukban megölte feleségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megtalálták a holttestet

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megtalálták a 67 éves asszony holttestét. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tértek magukhoz a szomszédok

Tények stábja meglátogatta az idős pár társasházát, ahol a szomszédok még mindig nem tértek magukhoz a történtek után. Elmondásuk szerint többször hallották a párt veszekedni, ezért sem foglalkoztak különösebben a hangokkal, melyek a gyilkosság éjjelén szűrődtek ki a lakásból.

Egy ágyban a halott feleséggel

A Tények információi szerint a férfi feleségét hátba szúrta és hagyta, hogy meghaljon. Azt az éjszakát állítólag a halott feleségével egy ágyban töltötte és csak másnap jelentkezett a rendőrségen.

Sokat veszekedtek

A szomszédok elmondták, hogy egy éve laktak a társasházban, de már a beköltözés napján is veszekedtek. Egy megkérdezett szerint aznap dörömbölést hallott, szerinte valamit a földhöz csaphattak.

Élete végéig börtönben maradhat

A bíróság döntött az idős férfi letartóztatásáról. Részletes beismerővallomása mellett, ha elítélik, akár élete végéig is börtönben maradhat.

Apja vadászpuskájával gyilkolt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a barátja ölhetett meg egy tajvani lányt Szegeden. Friss információk szerint az informatikával foglalkozó férfi az apja vadászpuskájával lőtte le a lányt, majd magával is végzett. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szombat hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. A bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt.

Különös hangra ébredtek a szomszédok

„Szombat reggel, fél 7-háromnegyed 7 körül hallottunk öt különös, tompa puffanást. Olyan hang volt mintha egy szőnyeget porolnának” – mondta a férfi, aki úgy gondolta, hogy a gyilkos lövéseket hallhatta, ám információk szerint a pár akkor már rég halott volt. A szomszéd így feltehetően a rendőri helyszínelés zajaira ébredhetett fel.

Nem hagyott búcsúlevelet

A férfi állítólag nem hagyott búcsúlevelet, így még mindig nem tudni, miért következett be a tragédia. A helyieknek fogalmuk sincs, mi történhetett az ajtók mögött, a környéken többen azt suttogják, hogy a férfi féltékeny volt a barátnőjére, méghozzá betegesen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció