Halálos baleset történt Sárbogárdnál vasárnap Fejér megyében, az ütközés miatt meghalt egy vétlen 17 éve lány.

Frontális karambol

Frontális karambol történt Sárbogárd és Sárszentágota között. A deltahirek.hu információi szerint a BMW 21 éves vezetője áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan belerohant egy család autójába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így nézett ki belülről a BMW

Forrás: deltahirek.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt az utas

A BMW kocsi utasa egy 17 éves lány olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik kocsiban egy család, szülők és 6 valamint 8 éves gyerekeik továbbá egy rokonuk ült, közülük súlyos sérülteket is kórházba szállítottak a mentők.

Ebben az autóban egy család utazott

Forras: Katasztrofavedelem

Nekiütközött egy madár az ajtónak

Egy szemtanú szerint a szürke kocsi vezetője egy madárra hivatkozott, hogy nekiütközött, attól megijedt és azért rántotta el a kormányt. A helyszínen szakértők is megjelentek, a rendőrök velük együtt vizsgálják a baleset pontos körülményeit.

A felismerhetetlenségig összetört a BMW

Forrás: deltahírek.hu

Gyászol az iskola

A 17 éves áldozat a sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnázium tanulója volt. Az iskola előtt mécsesekkel emlékeznek a 10. osztályos tanulóra, Lénára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Katasztrófavédelem