Senki sem érti, hogy mi történhetett és miért vihette magával szeretett állatát. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, noha a pontos részleteket egyelőre homály fedi.

Sokan meg akarták találni őket

Mindenki az utolsó pillanatig kereste azt a Bács-Kiskun vármegyei férfit, aki még pár nappal ezelőtt tűnt el kutyájával Fajsz község közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Térképen a település

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Úgy eltűntek, mint a kámfor

V. Ferencet utoljára március 15-én látták a településen szürke kocsijával és imádott németjuhász kutyájával együtt. Ám ezt követően mint ha csak a föld nyelte volna el őket, nem tudták, mi történhetett velük.

Minden követ megmozgattak

„Az autójával (szürke Opel Corsa) és a kutyájával (németjuhász) együtt tűnt el. Körülbelül 175 centi magas, 100 kiló körüli, szeme kék, haja tüsire vágva” – írták akkor ismerősei. Nagy erőkkel keresték a környéken, mindenki abban bízott, hogy előkerülnek.

Rettenetes felfedezést tettek

Csütörtök délután megtalálták őket, de sajnos minden reményük odaveszett. Ferencet és kutyáját a Duna egy környékbeli szakaszán találták meg holtan. Az ismerősök – érthető módon – döbbenten fogadták a hírt. Állították, el sem tudták képzelni róla, hogy eldobja magától az életét.

Teljes értetlenség

„Én nem zárnám ki azt sem, hogy véletlen hajtott bele a vízbe, esetleg még az sem lehetetlen, hogy rosszul lett. Ha előre eltervezte volna ezt a szomorú tettet, akkor miért vitte volna magával a kutyusát?” – tette fel a kérdést egyikük.

Nem erőszakos halált halt a férfi

Az esetről beszámoló Bors úgy tudja, a vízbe hajtott kocsit a vízirendészet dolgozói találták meg, a rendőrség pedig vizsgálja az eset körülményeit. Noha még nem lehet sokat tudni, azonban azt már igen, hogy nem történt bűncselekmény.

Vélhetően öngyilkosság történt

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Facebook.)