Egészen elképesztő, amit a 16 és a 27 éves srác művelt Salgótarjánban. Felmentek az egyik felüljáróra, majd ásványvizes palackból benzint csorgattak az útra, amit meggyújtottak. Pont akkor jöttek a rendőrök

Égő benzin az úton

Égő benzint locsolt az úttestre Salgótarjánban három férfi egy felüljáróról, hogy kárt tegyenek az arra haladó autókban – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense hétfőn az MTI-vel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Benzin az ásványvizes palackban

A megalapozott gyanú szerint a két fiatalkorú és a felnőtt férfi vasárnap az éjszakai órákban Salgótarján belterületén, a Bem úton lévő vasúti felüljáróról a felüljáró alatt lévő úttest aszfaltjára két ásványvizes palackból benzint locsolt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Belobbant a benzin

A benzint locsolás közben meggyújtották, hogy az arra közlekedő gépjárművekben kárt okozzanak. Mindezt az arra haladó, szolgálatot teljesítő járőrök vették észre, akik a két urat előállították – tette hozzá.

Bűncselekmény

Tamás-Kovács Andrea elmondta: a főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt folytat eljárást két 16 és egy 27 éves férfi ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A tanárnő így magyarázza el a suliban miért veszélyes a benzin

Itt pedig egy idióta, aki benzint locsol a kerti farakásra

Itt pedig azt nézheted meg, milyen ha belobban egy benzinkút

Kiemelt kép: illusztráció – A rendőrség helyszíni fotója és Kékvillogó.hu grafika