Rendkívül agresszíven viselkedett egy férfi az egyik győri plázában. A biztonságiak szóltak a rendőröknek, hogy egy vásárló tombol, nem akarja tudomásul venni, hogy záróra van és ki kell menni.

Balhé a plázában

Nagy hangoskodásra, kiabálásra lehettek figyelmesek vasárnap este a győri pláza vásárlói, a rendőrségre 19 órakor érkezett a bejelentés. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem akart kimenni

Egy férfi agresszíven viselkedett a biztonsági őrrel, illetve az épület üvegét rugdosta. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a férfi nem akarta tudomásul venni, hogy a bolt bezár.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rugdosta a kirakatot

Az agresszív vásárló azt sem akarta tudomásul venni, hogy az épületet el kell hagynia, ezért a biztonsági őrrel szemben fenyegetőleg lépett fel, illetve a bevásárlóközpont biztonsági üvegét több alkalommal megrúgta, amely az ott tartózkodó vásárlókban riadalmat keltett.

Garázdaság

Az egyenruhások a garázda személyt elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították. Ellene a helyi rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indított.

Homályos volt a kép

Gyanúsítottként történő kihallgatása során a nyomozóknak a férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd elmondta, hogy tettét megbánta. Elmondta, hogy erőszakoskodása előtt alkoholt fogyasztott, ezért nem igazán emlékszik arra, hogy pontosan mi játszódott le az áruházban, ahogy mondta: „homályos a kép.”

Fojtogatás a Westendnél

Nyár közepén kis híján megfojtotta barátnőjét egy hajléktalan férfi a Westend lépcsőházában. A nő a közeli szállodába menekült, ott kért segítséget.

Fegyházat kértek a férfira

A nő a bántalmazás következtében az arcán, nyakán zúzódásos, véraláfutásos sérüléseket szenvedett, a nyak leszorításával agyduzzanat alakult ki nála, mely közvetett életveszélyes állapotot eredményezett, a halálos eredmény elmaradása azon múlott, hogy a férfi önként felhagyott a fojtogatással. A Fővárosi Főügyészség fegyházbüntetést kért a többszörös visszaeső erőszakos férfira. 

Előkerült a boxer

Egy évvel ezelőtt, szintén a Westendnél egy férfi szóváltásba keveredett egy másikkal, akit boxerrel fejen ütött. A férfi az ütéstől könnyű sérülést szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció, nem a győri plázában készült!