Az ébresztőóra helyett a rendőrök keltették fel a nyugodtan alvó kövér, pocakos drogdílert Terézvárosban. A férfitől több ezer tablettát vettek a korábban elfogott drogkereskedők. A rajtaütésről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Igazuk lett a rendőröknek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 14. kerületi nyomozói feltételezett kábítószer-kereskedőkön ütöttek rajta november 8-án reggel egy zuglói lakásban. A rendőrök gyanúja beigazolódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sok kábítószer

A lakásban nagy mennyiségű kábítószert találtak, illetve elfogták az ott lakó 27 éves B. Andreát és korábbi élettársát, a 30 éves M. Á.-t. Ide kapcsolódik: 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

1000 tabletta

A nyomozók a helyszínen több mint ezer kábítószergyanús tablettát, fél kilogramm amfetamint, 100 gramm marihuánát, 3,5 millió forintot, valutát, illetve a kábítószer csomagolásához, adagolásához használt eszközöket foglaltak le. Durva: „Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha a kislánya is ott ül a biciklin” – meghalt a kórházban az a 49 éves biciklis, akit egy bedrogozott terepjárós ütött el

Elfogták a kövér drogdílert is

Két nappal később a zuglói rendőrök, a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói segítségével egy terézvárosi hotelben elfogták a 31 éves B. Krisztiánt, akitől M. Á. a nála talált nagy mennyiségű kábítószert vásárolta.

Fehér por és pénz

A rendőrök a hotelszobában kisebb mennyiségű kábítószergyanús fehér port, tablettákat és pénzt foglaltak le. Ezt is olvasd el:Elképesztő mit művelt a hírhedt nódrági drogkirály a cellatársával: 100 adag kábítószert etetett meg vele, önkívületlenül vergődött a férfi

4 millió forint

A BRFK 16. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói összesen több mint négymillió forint értékű kábítószert vontak ki a forgalomból. Ez is nemrég történt: Lebuktatták a zsaruk a Pest megyei droghálózatot, a TEK embereit is bevetették – Itt a videó az elfogásról

Őrizetbe vették őket

A két férfit és a nőt kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vették őket. A bíróság elrendelte M. Á. és B. Krisztián letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó az elfogásról

Kiemelt kép: részlet a videóból