Leszúrta a szomszéd kutyáját a férfi Vas megyében, miután az eb átment hozzájuk. A kutya gazdája nem tagadja, hogy korábban már volt konfliktus köztük a malamut miatt, de szerinte ő mindent megtett annak érdekében, hogy Démon ne menjen át a szomszédba. Az ügyben nyomoz a rendőrség.

Vadászkéssel végzett a kutyával

Kutyagyilkosság borzolja a kedélyeket a Vas megyei Körmenden. Egy kutya átszökött a szomszédba, akivel az ott lakók egy vadászkéssel végeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Összeveszett a szomszéd kutyával

Démon, a malamut nem volt a legjobb viszonyban a szomszéd kutyájával, de emberre soha nem támadt. Most, amikor hosszú idő után megjelent a szomszédnál, a két kutya összeveszett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Előkapott egy vadászkést

„A kutyákat szétszedték, majd az enyémet a földön tartva ütötték, közben édesanyám és a párom rohantak a kutyámért. A szomszéd fiatalember (bár embernek nem nevezném) előkapott egy vadászkést, anyu kiabálta, hogy ne merd megtenni, mire ő közölte, hogy megölöm” – írta a Facebookon a kutya gazdája.  

Nem tudták megmenteni a kutyát

Majd így folytatta bejegyzését Májer Petra: „Sajnos megtette, kétszer szúrta nyakon, 15 centiméteres mély sebet okozva neki. Azonnal rohantunk az állatkórházba, ahol az orvos közölte, hogy ha azonnal a helyszínen ellátja egy orvos, akkor sem lehetett volna megmenteni”.

Kárt tett a szomszéd tyúkjaiba

A nyugat.hu elérte Démon gazdáját telefonon, aki megerősítette a bejegyzésben leírtakat. Májer Petra elismerte: előfordult, hogy az alaszkai malamutja korábban átszökött a szomszédba, megtizedelve az ottani tyúkokat, de állítása szerint, amióta villanykerítést húztak, azóta nem történt több ilyen eset.

Démonnak emlékhelyet állított a gazdája

Forrás: Facebook

A rendőrség vizsgálódik

Az elpusztult kutya gazdája azt mondta, a rendőrség hivatalból tett feljelentést állatkínzás ellen. Az ügyben rendőrségi büntetőeljárás folyik, az eset körülményeit vizsgálják.

Megszólalt a szomszéd

A szomszéd is megszólalt az ügyben: „Amíg folyik a vizsgálat, addig nem szeretne nyilatkozni, de amit a kutya gazdája állít, annak a „90 százaléka hazugság” – közölte a férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Kiemelt kép: Démon, az elpusztult kutya – Forrás: Facebook