Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt családon belüli erőszak történt Babócsán. Egy helyi férfi meggyilkolta a feleségét, ezt követően pedig magával is végezni akart. János életét a haldokló asszony mentette meg, aki még időben tudott segítséget hívni, a gyilkosának.

Meghalt egy nő Somogyban

Mint megírtuk az eljárás adatai alapján 2021. november 13-án a hajnali órákban Babócsán egy helyi nő, különélő férjével való veszekedés során, eddig tisztázatlan körülmények között, életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Baltával verte agyon

A 73 éves férfi baltával verte agyon a feleségét, ezt követően pedig saját magát is hasba szúrta. Úgy tudni, hogy a házaspár hajnalban veszett össze, a támadás után pedig a rendőröket az idős nő hívta ki, aki aztán később belehalt a sérüléseibe.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokkot kaptak a szomszédok

A szomszédokat egyenesen sokkolta a gyilkosság híre, a gyilkossá lett férfi jelenleg kórházban van, a TV2 Tények információi szerint még nem hallgatták ki.

A riport itt nézhető vissza:

Nem vették komolyan

A Borsnak a tragédia után sikerült elérnie a házaspár egyik gyermekét, aki a lapnak azt mondta: „Apu az utóbbi időben csak bolyongott, mert képtelen volt anyu nélkül élni. Ténfergett az utcán, vagy kétpercenként leült valahova. Mondogatta ugyan nekünk, hogy eldobja az életét, de nem vettük komolyan” – árulta el a szörnyű eset után a férfi.

Kapcsolódó:

Gyilkosság Tiszaföldváron

Itt a Kékvillogón még október elején írtunk arról, hogy gyilkosság történt Tiszaföldváron. Egy férfi megölte feleségét,  majd magával is végzett. A házaspár 16 éves fia, aki az iskolából tért haza, találta meg édesanyja holttestét a házuk udvarán.

„Betörők jártak nálunk”

„Gyere, Tibi, segíts, nagyon nagy baj van! Lehet, hogy betörők jártak nálunk, mert anya mozdulatlanul fekszik a földön, és kék törölközővel van letakarva.” – ezt mondta a fiú a szomszédnak, miután átment hozzá segítséget kérni.

Nem találta édesapját

Gábor azt is elmondta a szomszédnak, hogy nem találja édesapját. „A ház udvarán Kati egy vértócsában feküdt. Egy pillantás alatt felfogtam, hogy meghalt” – mondta a szomszéd. Közben a gimnazista fiú benyitott a garázsba és azonnal sokkot kapott. Ott találta apját, aki felakasztotta magát.

Gyilkosság Nagyaron

Gyilkosság történt május végén a Szabolcs-Szatmár – Bereg megyei Nagyaron vasárnap éjjel. Egy férfi megölte feleségét.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megölte feleségét

A rendőrség a gyilkosság után közölte, hogy a házaspár között kialakult vita hevében a 34 éves férj olyan súlyosan bántalmazta 32 éves feleségét, hogy a helyszínen életét vesztette.

A lányát is megkéselte

A férfi a lányát is megkéselte. A dulakodásban a tettes is megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: TV2 Tények