Egy ötven négyzetméteres faház égett teljes terjedelmében Szigetmonostoron, két autó és egy busz ütközött össze Szigethalom térségében, kigyulladt egy személyautó motortere az M6-oson, korom gyulladt be egy kéményben Tápiószentmártonban.

A faháznak annyi

Szigetmonostoron, a Szegfű utcában teljes terjedelmében égett egy 50 négyzetméteres faház. A környező ingatlanokra nem terjedt át a tűz, amelyet négy vízsugárral fékeztek meg a szentendrei hivatásos és a szigetmonostori önkéntes tűzoltók. Személyi sérülés nem történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kéménnyel volt a baj

A korom égett egy kétszáz négyzetméteres családi ház kéményében, Tápiószentmártonban. A nagykátai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a tüzet és beizzást megszüntették. Az ott lakók a fűtést egyéb, alternatív módon meg tudják oldani. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vasárnap hajnali füstmérgezés

Rosszullét miatt riasztották a tűzoltókat a Fejér megyei Mezőfalvára, a Bem József utcába. A helyi önkéntes tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt mértek az ingatlanban, amit a szintén helyszínre érkező dunaújvárosi hivatásos tűzoltók is megerősítettek. Szén-monoxid-mérgezés gyanújával a mentők négy embert szállítottak kórházba.

Kimenekültek a lakók

Teljes terjedelmében égett egy csaknem száz négyzetméteres családi ház a Hajdú-Bihar megyei Monostorpályiban, a Dózsa György utcában. A lakók a tűzoltók kiérkezése előtt kijöttek az épületből. A lángokat a tűzoltók elfojtották.

Gázpalackok az égő garázsnál

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül 30 négyzetméteres garázs a Pest megyei Gyálon, a Tóth Árpád utcában. A garázsban nem volt autó. A garázs mellől egy a tűzoltók két gázpalackot is eltávolítottak, az egyiket vissza kell hűteni.

Autó gyulladt ki

Az M6-os autópályán Ráckeresztúr térségében kigyulladt egy személyautó motortere.. Az autóban egy ember utazott, aki a járművet időben, sérülések nélkül elhagyta. Az érdi hivatásos tűzoltók a lánggal égést megszüntették, a felhevült alkatrészeket visszahűtötték.

Az alagsorban csaptak fel a lángok

A Péterfy kórház alagsorában egy 9 négyzetméteres helyiségben használaton kívüli tárgyak gyulladtak meg. A tűz miatt a földszintet kiürítették. Ez csak a járóbetegellátást érintette, fekvőbetegeknek nem kellett elhagyniuk az épületet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hajnalban a 18. kerületben csaptak fel a lángok

Amint azt a Kékvillogó is megírta kigyulladt egy telephely a főváros 18. kerületében, a Fáy utcában szombat hajnalban. A lángokat hosszú órák, kemény küzdelmét követően megfékezték, az OKF szóvivője, Kisdi Máté azt mondta nemrégiben: a tűzoltók az utómunkálatokat végzik, a még izzó, füstölő részeket tárják fel és oltják el.Címlapfotó: Szentendre HTP