Fiatal hölgy igyekezett a kőbányai Maglódi úton a Felsőcsatári út felől a hírhedt Újhegyi úti kereszteződés felé szombat délután.

Nem működnek a jelzőlámpák

A jelzőlámpák már hónapok óta a helyükön állnak, de valamiért még mindig nincsenek üzembe helyezve, így továbbra is “csupán” a STOP táblák, az előjelző táblák, az úttestbe épített lassító bordák, a tükrök és a veszélyes kereszteződést jelző sárga felfestések jelzik, hogy nagyon kell itt figyelni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy sebességgel érkezett

Sajnos a fehér BMW X1-et vezető hölgy ezekből egyet sem konstatált, helyette nagy sebességgel megpróbált keresztül hajtani az Újhegyi úton, de nem sikerült neki.

Összeütközött egy másik autóval

A Jászberényi út felől ugyanis éppen ekkor ért oda egy Ford Kuga, amelyet egy férfi vezetett, és amely így telibe találta a BMW jobb oldalát.

A Ford eleje teljesen összetört:

Megpördült és villanyoszlopnak csapódott

A BMW megpördült és háttal kereszteződésben álló villanyoszlopnak csapódott, ezután tovább pörgött a Maglódi út szembejövő oldalára, végül félig a járdán került nyugalmi helyzetbe.

A BMW is csúnyán összetört:

Egy Volvot találtak el a szerteszét repülő alkatrészek

A Ford a kereszteződésben maradt, viszont a szerteszét repülő alkatrészek eltaláltak egy Volvot is, amely épp a STOP táblánál várakozott.

Ezt a Volvot találták el:

Kirobbantak a légzsákok

Az ütköző autókban kirobbantak a légzsákok, ezert, bár a sofőrök nem sérültek meg súlyosan, de az ilyenkor szokásos protokoll miatt mindkettőjüket kórházba szállították.

Áramtalanították a roncsot

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a két roncsot, illetve a darus autómentő segítségével vel megszüntették a forgalmi akadályt, amelyet a BMW és a Ford okozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K