Három fős helikopter személyzetet, hét katonát és hat polgárőrt is bevetettek a tizenkét rendőr mellett.

Csütörtökön tűnt el a férfi

Vígh Gyula egyik hozzátartozója csütörtökön jelentette be a férfi eltűnését. Hatalmas erőket mozgósítottak a várpalotai személy felkutatására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hat rendőrkocsival indultak a keresésére

Tizenkét zsaru hat rendőrautóval próbálta meg felkutatni a férfit. E mellett a levegőből is igyekeztek a nyomára bukkanni egy helikopterrel. A földfelszíni keresést hat polgárőr és hét katona is segítette, írja a Delta Hírek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyon nagy területet fésültek át

Várpalota mellett Ősin, Berhidán, Pétfürdőn és azok közigazgatási területein is keresték az eltűnt személyt. Az erőfeszítések azonban nem vezettek eredményre, továbbra sem lehet tudni, hol tartózkodik a férfi.

Így próbálják megtalálni a férfit

Vígh Gyula tartózkodási helyének felkutatására a továbbiakban általános ellenőrzéseket fognak végezni a rendőrök. Ha bejelentés érkezik a férfi kapcsán, akkor arra arra soron kívül fognak reagálni. Ezt Bartók Judit rendőrségi szóvivő árulta el a Delta Hírek számára.

Ezek is érdekelhetnek!

Ezt kell tudni az eltűnt férfiról

Vígh Gyula körülbelül 172-175 centiméter magas, zömök testalkatú. Haja rövid, őszülő, sötétbarna színű, szeme színe pedig barna.

Ilyen ruha lehet rajta

Amikor eltűnt, sötétkék kabátot, sötétkék, kötött pulóvert valamint kék farmer nadrágot viselt. Barna bőr öv volt rajta, továbbá barna bőr cipőt hordott. Egy vékony, halványkékes-szürke színű sapka volt rajta. Egy nagyobb, szürke, szögletes hátizsákkal indult útnak.

A Delta Hírek posztja az eset kapcsán

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Aki tud bármit Vígh Gyula eltűnéséről, telefonon tehet bejelentést. A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 88/428-022-es számon érhető el. A Várpalotai Rendőrkapitányság telefonszáma: +36-30/278-2219.

Név nélkül is lehet bejelentést tenni

A Telefontanú a 06-80-555-111-es számon ingyenesen hívható egész nap. Ugyancsak díjmentesen tárcsázható éjjel-nappal a a 112-es díjmentes segélyhívó szám A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vígh Gyula – Forrás: rendőrség