Már a helyszínen meghalt az a 66 éves férfi, akinek autója frontálisan ütközött egy másik járművel vasárnap Jakabszállásnál. Attila mellett 91 éves édesanyja utazott, őt a mentők kórházba vitték, az idős asszony ezután hunyt el. 

Frontális ütközés 

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, Jakabszállás külterületén, vasárnap, az 54-es számú főúton közlekedett egy 66 éves dunafalvi férfi egy Opellel. A sofőr a főút 19-es kilométerénél áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy Skodával.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ketten meghaltak

A járművek a karambol következtében megpördültek, végül az egyik az útpadkán, a másik pedig az út melletti szántóföldön állt meg. Az Opel vezetője és 91 éves utasa később életüket vesztették, míg a Skodát vezető 48 éves tiszaújvárosi férfi és a mellette ülő kecskeméti lakos súlyosan sérültek. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Anya és fia vesztették életüket

Az Opelt vezető 66 éves dunafalvai férfi már a helyszínen életét vesztette. Mellette utazott 91 éves édesanyja. Edit néni állapotát a mentőknek a helyszínen sikerült stabilizálni, de a kórházban ő is elhunyt. 

Búcsúznak az ismerősök

„Ég veled Attila! ’Az ember halandó, de nem ez a legnagyobb baj. A baj az, hogy néha hirtelen-váratlan halandó, ez a bökkenő.” – így búcsúzott a férfitől egy ismerőse egy Bulgakov-idézettel. 

Családjának élt 

Az ismerősök, a dunafalvaiak mélyen sokkolódtak a hír hallatán, elképzelni sem tudják, mi vezethetett ahhoz, hogy Attila autója átsodródott a másik oldalra. A férfit mind jószívű, lányainak, unokáinak, imádott kutyájának élő emberként írják le. 

Imádta a vizsláit

Attila gyakran posztolt a a Magyar Vizsla Csoport Facebook oldalára, ahol előszeretettel osztott meg fényképeket kutyájáról, aki a Sugóparti-Puttonyos Apród neved viselte.

Három unokája gyászolja

A tragikus sorsú férfi ismerősei szerint a legjobban a három kis unokájával szeretett lenni. „A lányaimat is nagyon nagyon szeretem, de az, hogy az unokáimat mennyire, azt elmondani sem tudom. Értük érdemes élni. Az a világ legszebb időszaka ha velük lehetek”  – írta korábban közösségi oldalán Attila.

Tavaly halt meg Edit néni férje

Attila a Finomposztó-Bajatex Vállalat volt dolgozóinak a Facebook csoportjában osztotta meg tavaly júniusban a hírt, hogy édesapja 91 évesen elhunyt. Édesanyja, Edit néni szintén ott dolgozott éveken át, így az egykori kollégák is megrendülten fogadták a borzalmas tragédia hírét. Most ő is 91 évesen vesztette életét egy szerencsétlenség miatt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: RTL