A szombaton, dél körül bekövetkezett karambol után kora este újabb, komolyabb ütközés történt a kispesti Nádasdy utca és Kossuth Lajos utca kereszteződésében. Egy BMW-ben ülő család, anyuka, apuka és a kisbabájuk szenvedtek balesetet.

Elájult a BMW-ben ülő anyuka

A Kossuth Lajos utcán az Ady Endre út felől érkező BMW 118d vezetője nem állt meg az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblánál, a jobbról, a Hunyadi tér felől érkező Toyota C-HR pedig telibe találta, majd a megpördült. A BMW a becsapódás hatására a bal oldali járdára sodródott, kidöntött egy kisebb fát és a neki háttal álló STOP-táblát, majd a sarkon lévő Új Apostoli Egyház épületének ütközött. Mindkét autóban kirobbantak a légzsákok, ám a BMW hölgy utasa a karambol és a sokk hatására elájult. Mivel a gépkocsi a kidöntött fa törzse és az épület közé szorult, egyébként sem tudott volna kiszállni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kifordult a BMW kereke

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rejtélyes helyen találták meg a kisbabát

A fát a tűzoltók vágták ki, ezután tudták kinyitni az ajtót és átadtni a nőt a mentőknek. Az elvileg hátul, babaülésben utazó pár hónapos csecsemő valamilyen rejtélyes módon a sofőr, azaz az édesapja lábánál landolt. Az egyik környékbeli házból elsőként az autóhoz rohanó fültanú a bal első ajtó feltépése után onnét emelte ki őt, de szerencsére nem sérült meg, bár természetesen az édesanyjával együtt megfigyelésre kórházba szállították a picit.

Hátulról sértetlen a BMW

Az anyuka ölében utazhatott a baba?

A Toyota sofőrjét és mellette ülő feleségét is kórházba vitték további vizsgálatok céljából, a sofőr a helyszíni állapotfelmérés szerint nem sérült meg, a feleségét viszont a biztonsági öve megrántotta. Mind a négy felnőtt be volt kötve egyébként, ezért is furcsa, hogy a kisbabát nem a babaülésben találták meg – előfordulhat, hogy valamiért kivételesen az édesanyja ölében utazott, ahonnét a jobbról érkező ütés következtében balra kizuhant. 

Csúnyán összetört a Toyota

Egy nap alatt két baleset ugyanott

A környező házak lakói elmondásuk szerint azt hitték, földrengés van, esetleg bomba robbant, kirohantak és nem hittek a szemüknek, hogy ugyanott újabb baleset történt. Már többször kérvényezték a jelzőlámpa telepítését (ahogy a Nádasdy – Vas Gereben kereszteződésben is), de eddig nem jártak sikerrel. 

Durván összetört a Toyota eleje

Mázlijuk volt

A BMW-ben utazóknak nem mellékesen abból a szempontból is szerencséjük volt, hogy pár hete még a bal oldali járda mellett egy hatalmas fém sittes konténer parkolt, mivel éppen felújították az egyházi épületet. Ha annak csapódtak volna, vélhetően súlyosan megsérülnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A BMW jobban megúszta az ütközést

Képek forrása: BPK/G.K.