Súlyos baleset történt Kisvárdánál. Egy vonat és egy autó ütközött egy vasúti átjáróban. A baleset miatt az érintett szakaszon nem járnak a vonatok, az utasokat pótlóbuszok szállítják.

Autóval ütközött a vonat

A Bécsből Csapra tartó Tisza-Szamos EuroCity (EC 143) Pátroha és Kisvárda között egy személygépkocsival ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, a vasúti átjáróban a fény- és félsorompó készülék jól működött, tilos jelezést mutatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem járnak a vonatok

A műszaki mentés és a hatósági intézkedés miatt a két állomás között átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok. Az EuroCity és a többi érintett vonat utasainak elszállítását a MÁV-START szervezi, vonatpótló buszokat rendeltek a helyszínre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pótlóbuszok járnak

A Nyíregyháza-Záhony vonalon jelentősen megnő az eljutási idő. A helyszínelés ideje alatt pótlóbuszok szállítják az utasokat Pátroha és Kisvárda között.

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/MÁVinform

Baleset Gyömrőn

Két gépkocsi ütközött össze Gyömrőn, a Dózsa György út és a Szent István út kereszteződésében. A gyömrői önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, illetve megszüntetik a forgalmi akadályt, amely félpályán okoz gondot a közlekedésben.

Baleset Kispesten

Összeütközött két gépkocsi a 19. kerületben, a Nádasdy utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A baleset következtében egy fa dőlt az egyik járműre, amelyből az egyik utas nem tudott kiszállni. A fővárosi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve kiemelték az utast a kocsiból, valamint eltávolították a fát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/MÁVinform