Összeütközött két gépkocsi a 3. kerületi Bécsi úton, a Kocsis Sándor út és a Virágosnyereg út közötti szakaszon. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez. Az érintett útszakaszt lezárták a karambol miatt, a forgalmat elterelik.

Két autó rohant egymásba

A rendelkezésre álló adatok szerint két autó ütközött össze 2021. január 9-én 10 óra körül Budapest 3. kerületében, a Bécsi út és a Virágosnyereg út kereszteződésében. A balesetben az elsődleges információk alapján több ember sérült meg, írja a BudapestKörnyéke.hu.

Lezártak az érintett szakaszt

​A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Bécsi utat az Ürömi út és a Pomázi út között. A forgalmat a környező utcákba terelik, írja a Police.

A BudapestKörnyéke helyszíni tudósítója a helyszínen járt:

Az egyik autó sofőrje sokkos állapotba került

A BudapestKörnyéke információi szerint a fehér sofőrje sokkos állapotban feküdt az autóban, egy megálló autós sietett a segítségére.

Fotó a helyszínről:

Időközben helyreállt a forgalmi rend

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Korábban az M3-as bevezetőjén történt csúnya baleset

Mint megírtuk villamossínekre zuhant egy autó Budapest 14. kerületében. A Kacsóh Pongrác úti felüljáróról a villamossínekre zuhant egy személyautó Budapest 14. kerületében. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a járművet, mentő is érkezett a helyszínre.

Az M3-as bevezetőjén haladt

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint péntekről szombatra virradó éjjel egy Mercedes nagy sebességgel haladt a 14. kerületben, az M3-as bevezetőjén a Hungária körút felé. Amikor a lehajtóhoz ért, a jelentős sebesség miatt nem tudta bevenni a jobbkanyart az Árpád híd felé és egyenesen a korlátnak ütközött, amit át is szakított.

Az 1-es villamos pályájára zuhant

Az autó ezután a Hungária körút Árpád híd felé vezető oldalára csapódott, éppen csak elkerülve egy méretes fát. Azonban még itt sem állt meg, hanem a járdaszegélynek ütközve felborult, majd lezuhant az 1-es villamos pályájára.

Fotó a helyszínről:

További részleteket a balesetről itt találsz.

Fotók és kiemelt kép: BudapestKörnyéke.hu – Gombkötő Krisztián