Villamossínekre zuhant egy autó Budapest 14. kerületében. A Kacsóh Pongrác úti felüljáróról a villamossínekre zuhant egy személyautó Budapest 14. kerületében. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a járművet, mentő is érkezett a helyszínre.

Az M3-as bevezetőjén haladt

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint péntekről szombatra virradó éjjel egy Mercedes nagy sebességgel haladt a 14. kerületben, az M3-as bevezetőjén a Hungária körút felé. Amikor a lehajtóhoz ért, a jelentős sebesség miatt nem tudta bevenni a jobbkanyart az Árpád híd felé és egyenesen a korlátnak ütközött, amit át is szakított, írja a BudapestKörnyéke.hu.

Az 1-es villamos pályájára zuhant

Az autó ezután a Hungária körút Árpád híd felé vezető oldalára csapódott, éppen csak elkerülve egy méretes fát. Azonban még itt sem állt meg, hanem a járdaszegélynek ütközve felborult, majd lezuhant az 1-es villamos pályájára.

Fotó a helyszínről:

A szerencse kérdése

A késői időpontnak vagy a kijárási tilalomnak hála egyetlen járművet sem talált el a zuhanó jármű az úttestnek, illetve a villamos sem járt arra éppen, de a kocsiszínbe tartó 1-es villamosok így is feltorlódtak.

Egy nő vezette az autót

Információink szerint az autót egy nő vezette, rajta kívül pedig még ketten ültek a járműben, úgy tudni munkából tartottak hazafele. A sofőr és egy utas megsérült a baleset során, őket az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe szállították a mentők. A harmadik utas ijedtében elszaladt.

Az autó úgy tudjuk nem a sofőré, hanem az édesanyjáé volt:

Feltehetően ittasak voltak

A helyszínen felmerült tudatmódosító szerek használata -vodkásüveget találtak – ezért a bűnügyi technikus is vizsgálatot tartott, illetve drogkereső kutyát is bevetett a Rendőrség, de ő végül nem talált semmit.

Videó a helyszínről:

Képek: BudapestKörnyéke.hu – Gombkötő Krisztián