Igaz, átment a piros lámpán, ennek ellenére a vétlen autó vezetőjénél reklamált, hogy miért nem nézett körbe – holott neki zöld volt a lámpa. Az ütközés következtében a bokrok közt kötött ki.

Itt történt a baleset

Vasárnap délután egy szürke színű Mazda 6 a főváros 21. kerületében, Weiss Manfréd úton haladt Csepel felé. A Corvin úti csomópontban szabad jelzésen, egyenesen szeretett volna továbbhaladni a Csepeli átjáró felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lazán át a piroson

Ekkor a Kossuth Lajos utcáról, Csepel irányából egy fehér színű Ford Galaxy a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a csomópontba. A Mazda a Ford bal hátsó ajtajának, illetve kerekének csapódott, az ütközés következtében a Ford jobbra kisodródott és az út menti bokrok közé hajtott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felháborító viselkedés

A Mazda vétlen vezetője az eset során nem sérült meg, a Ford öt külföldi állampolgárságú (elsődleges adatok szerint albán) férfi utasa közül legalább hármat további vizsgálatok céljából kórházba szállítottak. A szemtanúk elmondása szerint a Ford vezetője annak ellenére hogy ő okozta a baleset, nemtetszését fejezte ki, hogy a Mazda vezetője a zöld jelzés ellenére miért nem nézett jobbra

A tűzoltók is kellettek

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is kivonult, a tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd a műszaki mentésben segédkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A bokrok közt

A baleset helyszíne

A totálkárosra tört kocsi

Az ütközés nyomai

Jelek az úton

Az elszállítás pillanatai

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)