Hónapok óta készültek a rendőrök az akcióra, biztosra mentek. Váratlanul megérkeztek a törökbálinti házhoz és azonnal akcióba léptek. Meg is lett az eredmény, még a hűtőszekrény is kábítószerrel volt tele. Az akcióról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Biztosra mentek a rendőrök

A Pest megyei felderítők biztosra mentek, mielőtt elhatározták volna, hogy lecsapnak. A kábítószer-kereskedéssel gyanúsítható, 39 éves férfi törökbálinti tartózkodási helyére április 5-én kora délután egy autó gurult be. Majd egy másik, aztán még egy és még egy. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal akcióba léptek

Az elsőként behajtó kocsi drogfogyasztással gyanúsítható sofőrjét és utasként vele lévő vendéglátóját pislogásra sem időt hagyva rohanták le a többi autóval érkező rendőrök. Néhány perccel később a 39 éves férfi kábítószer-kereskedéssel gyanúsítható, 32 éves élettársát az udvaron fogták el, majd egy közeli parkolóból egy újabb fogyasztó is az előállító helyiségbe került.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az 1 éves kislányt a nagyszülőkhöz vitték

A járműveket, az érintettek otthonát átvizsgálták, a kutatás a felderítők gyanúját alátámasztó bizonyítékok lefoglalását hozta – írják a rendőrség közleményében. A 39 éves férfi és 32 éves élettársa törökbálinti otthonában végzett kutatás előtt gondoskodni kellett egy éves közös kislányuk elhelyezéséről, akit a nagyszülők vettek magukhoz.

Jelzett a kábítószerkereső kutya

A házban többször jelzett a kábítószerkereső kutya és a rendőrök rábukkantak egy marihuána termesztéshez használható helyiségre is. A konyhai mélyhűtő sem kizárólag fagyasztott zöldségeket és rántott sajtot rejtett, hanem amfetamingyanús, krémes anyagot.

Drogot találtak

A bűnügyi technikusok minden tasakba csomagolt kokaingyanús port, zöld növényi törmeléket, hasisgyanús tömböket, kék tablettákat, digitális mérlegeket bezacskóztak.

3 ezer forint/gramm

A gyanú szerint a 39 éves férfi 3000 forintért adta grammonként a marihuánát, a kokainért nem kért pénzt, azt alkalmanként ajándékba kapta a most elfogott, két, pozitív drogtesztet produkáló fogyasztó, ellenük kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Nem csak árulták, használták is a drogot

A kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított, 39 éves férfi és a bűnös tevékenységben közreműködő, szabadlábon védekező, 32 éves élettársa nem tett vallomást. Mindkettőjüktől mintát vettek, drogtesztjük THC-re pozitív jelzést mutatott.

Letartóztatták őket

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya kezdeményezte az őrizetbe vett, 39 éves férfi letartóztatását, a bíróság azóta elrendelte azt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az akcióról készült videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból