A pizzafutár autója a szegélynek ütközött, többször átpördült, a sofőr kizuhant, az autó pedig ráesett. A férfi nem élte túl a balesetet, ha be lett volna kötve, szinte biztos, hogy nem hal meg.

Budafok felé ment a futár

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy pizzafutár férfi a Rákóczi híd felől közlekedett egy Peugeot 206-ossal a 11. kerületben a Budafoki úton vasárnap délután, Budafok felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az autó nem is tört annyira össze, tragikus, hogy mégis meghalt a sofőr

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szegélynek ütközött

A Kondorosi út utáni jobbkanyarban valamiért, valószínűleg relatív gyorshajtás miatt a külső sávból a belső felé sodródott, majd az elválasztó füves terület szegélyének ütközött.

Sajnos sátrat kellett hozni a helyszínelőknek

Átfordult a tengelye körül

A jármű felborult, többször átfordult a tengelye körül, miközben kidöntött egy kisebb fát is, majd a füves területen állt meg.

Az autó jobb hátsó része behorpadt

Nem volt bekötve

Mivel a fiatalember nem használta a biztonsági övét, kizuhant az autóból, az autó pedig pörgés közben ráesett, emiatt a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Túlélhette volna

Sokáig helyszíneltek

Azt, hogy fogyasztott-e alkoholt, a későbbi vizsgálatok fogják kideríteni. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, illetve az egység áramtalanította az autót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Döbbenetes, hogy az autó alig tört össze, a sofőr mégis meghalt

Fotók: Kekvillogó.hu/GK