Kis híján kettős tragédia történt Hajdú-Bihar vármegyében: egy 79 éves józsai férfi többször megsebesítette egy éles eszközzel a feleségét, majd magával is megpróbált végezni. A mentőszolgálat munkatársai mindkettőjüket kórházba szállították, jelenleg nincsenek kihallgatható állapotban.

Bejelentés érkezett

A bejelentés 2023. július 12-én 19 óra 30 perc körül érkezett a rendőrségre arról, hogy egy idős férfi többször megszúrta egy késsel feleségét józsai otthonukban, majd megpróbált magával is végezni.

Mindketten kórházba kerültek

A helyszínre riasztott egységek a vérző 77 éves asszonyt az udvaron találták meg, a 79 éves férjét pedig az ingatlan egyik szobájában. A mentőszolgálat munkatársai mindkettőjüket kórházba szállították, jelenleg nincsenek kihallgatható állapotban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Adatgyűjtés

A rendőrök helyszíni szemlét és adatgyűjtést tartottak, az eset pontos részleteinek tisztázása folyamatban van – írja a police.hu.

Emberölés kísérlete a vád

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Egy zavart nőre figyeltek fel

A Kékvillogó.hu írt arról korábban, hogy a rendőrségre 2023. június 18-án délután egy véres ruhájú, zavart nőről érkezett bejelentés Budapest 13. kerületéből.

Kiderült, holtest volt a lakásban

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottjai a Róbert Károly körúton intézkedés alá vonták a nőt, majd ellenőrizték a lakását, ahol az asszony élettársát, egy középkorú férfit holtan találtak.

Letartóztatták a nőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A nőt előállították, majd őrizetbe vették.

A 16. kerületben történt hasonló eset

A 16. kerületi Lobbanó utcában, egy családi házban 2023. május 28-án 17 óra 50 perc körül holtan találtak egy ott lakó 80 éves férfit. Ahogy mi is megírtuk, helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

Kiemelt kép: a családi dráma helyszíne. Fotó: police.hu