Az utcán esett össze az egyik Nógrád megyei településen egy 20 éves fiú. Patrik halálát minden valószínűség szerint kábítószer okozhatta. A helyiek szerint Kállón nagy probléma a drog, egyesek szerint összefogásra van szükség ahhoz, hogy megállítsák a terjesztését.

Az utcán esett össze

Rengetegen gyászolják a mindössze 20 éves kállói fiút, aki településük utcáján lett rosszul, és sajnos már nem tudták újraéleszteni. Bár eddig nem tisztázott, hogy mitől vesztette életét, az ismerősei szerint a drog áldozata lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a 20 éves Patrik

Az Országos Mentőszolgálat az esettel kapcsolatban azt mondta, a helyszínre riasztott mentőegységek folyamatos újraélesztés mellett adták át a 20 éves fiatal férfit a területileg illetékes kórháznak. Ennek ellenére Patrik életét nem sikerült megmenteni.

Búcsúzik a testvér

„Drága Patrik, a jó Isten vigyázzon rád, és az angyalok. Mindig a szívünkben maradsz drága öcskösöm! Itt már elég! Fogjátok föl, hogy egy 20 éves gyerek már nincs közöttünk, és a szülei meg mindenki más milyen fájdalmat éreznek!” – így búcsúzott testvére Patriktól.

Drog miatt halhatott meg

A 20 éves fiú testvére bejegyzésében arra is utalt, hogy Patrik tényleg a drog miatt halt meg: „A jó istentől csak azt kívánom, hogy állítsa meg, ami Kállón van”.

Drogproblémák a településen

Az 1500 lelkes Nógrád megyei településen nagy gond a drog, sokak szerint össze kellene fogniuk a falubelieknek a dílerek ellen. „Én azt mondom, fogjunk össze. Azok a családok, akik szeretnék a gyermekeiket megóvni az ilyen tragédiáktól. Valahogy próbáljuk megállítani ezt a nagy drogelosztást, mert hiába neveljük jól a gyermekeinket, amíg ezek az emberek osztják a halálos szereket, addig sajnos mindenki gyermeke veszélyben van” – mondta a Ripostnak az egyik helyi lakos.

Összefogásra van szükség

Majd így folytatta az elkeseredett helyi lakos: „Hova fog még fajulni ez a falu? Ennél nagyobb baj már nem hiszem, hogy előfordulhat. Éppen ezért most fogjunk össze mi, szülők, és tegyük valamit a drog ellen, hogy ez még egyszer ne ismétlődhessen meg”.

Nyomoz a rendőrség

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte, hogy a haláleset körülményeit a Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. A nyomozás érdekeire való tekintettel további információt nem osztottak meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

“Apa jó helyen van, már papával játszik a felhőkön” – sírva gyászolja 4 árván maradt gyermeke azt a férfit, aki a “Bika” nevű drogtól halt meg

Kiemelt kép: illusztráció