Végzetes baleset történt Tolna megyében: egy kanyarban sodródott le az útról autójával, majd egy fának csapódott egy 47 éves faddi asszony. A kétgyermekes anya kirepült az autóból, és azonnal meghalt. Leányai és ismerősei szívszorító szavakkal búcsúztak tőle.

Kisodródott, fának hajtott

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy halálos baleset történt szombaton, a déli órákban Tolna megyében. Tolna település térségében egy autó az útról letérve fának ütközött, a sofőr a helyszínen elhunyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felborult egy autó

Szombaton 12 óra 40 perc körül érkezett a bejelentés a rendőrségre a balesetről. Egy nő közlekedett az 5112-es úton Fadd irányából Tolna irányába, amikor a 14-es kilométer-szelvényben ismeretlen okból előbb a jobb oldali padkára sodródott, majd balra, a kerékpárút felett átsodródva fának csapódott és felborult. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudták megmenteni

A járművet vezető 47 éves faddi nő kirepült az autóból, és az orvosi ellátás ellenére 13 óra 39 perckor a helyszínen elhunyt.

„Szörnyen össze volt törve a kocsi”

A baleset után gyorsan értesítették a mentőket és a rendőröket, azonban az asszony olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni. A helyszínelés is órákig zajlott, csak a délután folyamán lehetett megnyitni az utat teljes szélességében. Egy arra autózó elmondta, hogy az autó borzalmasan összeroncsolódott.

Összeszorult a szíve a szemtanúnak

„Amikor lefele, a bicikli út alá néztem, akkor láttam meg a roncsot. Ott hevert felborulva. A szívem is összeszorult, mert úgy össze volt törve az az autó, hogy bár nem láttam már, hogy kit vittek el, biztos voltam benne, hogy az vagy meghalt, vagy életveszélyben van – mesélte a Borsnak egy arra járó szemtanú. 

Összetörtek a szerettei

A kocsit egy faddi asszony, a 47 éves F. Mariann vezette. Ismerősei összetörtek, mikor megtudták, mi történt vele.  „Mariann fantasztikus asszony, imádta a lányait, mindig mosolygott és mindenkihez volt egy kedves szava, és szívből tudott nevetni és örülni, ritka az ilyen ember. Szörnyű, hogy nem látom többet a nagy mosolyát! – mondta szomorúan Mariann egyik ismerőse. 

Üzentek a lányai

Mariann nagyon szoros, jó kapcsolatban volt lányaival, és büszke is volt rájuk. A két gyermek szívszorító üzenettel búcsúzott anyukájától a közösségi oldalán: „Drága Ancim, az az űr, amit itt hagytál, felfoghatatlan és a fájdalom elviselhetetlen. Örökké a szívünkben élsz!”

Óvatosan vezetett

Az ismerősök elmondták: a családanya mindig óvatosan, nagy figyelemmel vezetett, nem értik, hogyan történhetett az a baleset. A csúszós út, egy hirtelen mozdulat vagy egy technikai hiba is okozhatta a tragédiát.

Tragédiák máshol is

A budapesti agglomerációban a hétvégén három ember veszítette életét a síneken. Hétfőn is több hasonló baleset történt az országban. Este egy embert gázolt el egy vonat Tatán, az Agostyáni utcai vasúti átjárónál. A szerelvény a baleset miatt nem tudott tovább menni, ezért mentesítő járt érkezett – közölte oldalán a Katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az összeroncsolódott autó. Fotó: police.hu