A 14 éves Leventét azzal gyanúsítják, hogy kioltotta egy idős nő életét. Testvéreit a nagymamájuk venné magához.

Addig ütötte az idős asszonyt, amíg élt

Ahogyan korábban megírtuk, a gyanú szerint a 14 éves fiú a 83 éves L. Ilonával elszámolási vitába keveredett. A zsaruk január 17-én a Borsod vármegyében található Csernyelyen egy lakásnál holtan találták az ott lakó 83 éves nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal büntetőeljárás indult

A rendőrök a helyszíni szemlét és a büntetőeljárást azon nyomban megindították. Felvetődött ugyanis, hogy idegenkezűség miatt halt meg az asszony. A nyomozók egy 14 éves fiút, Z. Leventét hozták összefüggésbe a bűncselekmény elkövetésével.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy nappal korábban történhetett a tragédia

A fiú és áldozata ismerték egymást. Vitatkozni kezdtek a megelőző napon, a fiú pedig bántalmazta az idős személyt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ezt mondta az elhunyt személy egyik hozzátartozója

A Blikk megszólaltatta a tragikus sorsú nő egyik rokonát. Kiderült, hogy a kisfiú a szomszédban élt, és átjárt az asszonyhoz segíteni. Pénzt kért tőle azon a bizonyos napon, ám ezen összevitatkoztak.

A fiához utazott volna

Az idős nő Kanadába szeretett volna utazni a fiához, ám erre már nem kerülhetett sor. A rendőrök állítólag azt mondták az elhunyt hozzátartozóinak, jobb, ha mihamarabb elviszik a megmaradt értékeket.

Magához venné Levente testvéreit a gyilkossággal vádolt fiú nagyanyja

Levente anyai nagyanyja, Mónika szeretné, ha nála laknának a rémtettel meggyanúsított fiú testvérei. Őket ugyanis elválasztották a családjuktól a gyámügy döntése alapján. Ideiglenesen intézetbe vitték a gyermekeket.

A nagyanyjuk nem hagyja annyiban a dolgot

Mónika azt mondta a Bors számára, hogy el fogja intézni, hogy jobb sorsa legyen a gyerekeknek. Azt szeretné, ha Levente testvérei hozzá kerülnének. Beszélt a lányával is, aki maga alatt van.

Nehezen kommunikál a lányával

A lapnak Mónika elárulta, hogy a lánya rendkívül szerény körülmények között él. Nincs telefonja, csak a szomszéd mobiltelefonján keresztül tudnak alkalmanként kommunikálni. Szerda este tudott vele néhány szót váltani, közvetlenül azt követően, hogy kihallgatták Leventét.

A környezetváltozás segíthet a gyerekeken

A nagymama azt mondja, a családból közellenség lett. A környezetváltozás mindenképp jó lenne szerinte a gyerekeknek, hiszen nem volna szerencsés, ha a meggyilkolt nő háza mellett kellene nap mint nap elmenniük. Egy időre magához venné őket.

Hosszabb távú tervei is vannak Mónikának

Mónika azt fontolgatja, hogy bérel egy családi házat a gyerekeknek Budapesten. Lánya párját lopás és garázdaság miatt ítélték el, jelenleg börtönben van. Hogy az ő sorsa mi lesz ha kiszabadul, az még kérdéses. A nagymama továbbra is bízik abban, hogy unokája ártatlan. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív