A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a fiatalkorú fiút, aki a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta egy idős ismerősét Csernelyben, hogy a helyszínen elhunyt.

Holtan találták az idős nénit

Lakossági bejelentés alapján jelentek meg a rendőrök 2023. január 17-én egy csernelyi lakásnál, ahol holtan találták az ott lakó 83 éves nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni szemle

Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a büntetőeljárást és megkezdték a helyszíni szemlét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy 14 éves fiú tette

A nagy erőkkel megkezdett, intenzív és aprólékos nyomozás eredményeként a rendőrök még aznap este azonosították és elfogták azt a helybéli 14 éves fiút, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

Vitatkoztak

A nyomozás jelenlegi adatai szerint az elkövető 2023. január 16-án jelent meg idős ismerősének lakásán, ahol vita alakult ki közöttük, majd ennek során bántalmazta is a nőt, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Őrizetbe vették

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Budapesten egy idős nénire támadtak

Amint azt a Kékvillogó is megírta az újbudai rendőrök három órán belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint 11. kerületi lakásában támadott egy idős asszonyra, eltörte arccsontját, majd kiszakította fülbevalóit és nyakláncait. A nyomozás során derült ki, hogy társával előző héten az utcán tépték ki egy idős férfi kezéből a táskáját. Mindkét támadót őrizetbe vették.

Ököllel támadt a nénire

Mint megírtuk egy fiatal férfi kopogott be egy idős nő társasházi lakásába 2023. január 10-én 18 óra 30 perc körül, azzal, hogy egy kiló kenyeret kér. Az előszobában ököllel támadt 70 éves áldozatára, majd kiszakította fülbevalóit és aranyláncait. Az asszony súlyosan megsérült.

A 18. kerületben is hasonló történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta borzalmas dolog történt Budapesten, a 18. kerületben: egy idős házaspárra a saját otthonukban támadtak rá.

Benyitott az ajtón

rendőrség híradása szerint az eset 2022. december 26-án történt, amikor is az elkövető benyitott a kulcsra nem zárt bejárati ajtón, majd beakasztotta a biztonsági láncot maga után.  

Földre lökte a nénit és fenyegetőzött

Az előszobában befogta a 72 éves asszony száját, a földre lökte, és pénzt követelt tőle. A rabló a felesége segítségére siető 76 éves férfit fellökte, majd megöléssel fenyegette a házaspárt, mert kevesellte a kapott néhány ezer forintot.

Kizavarták

A néni segítségért kiáltozott, a bácsi pedig felesége botját felkapva kizavarta a támadót. Az idős házaspár nem sérült meg, olvasható a police.hu oldalán.

Elfogták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt indított nyomozást. Még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, elfogatóparancsot adtak ki ellene, amely alapján az Örkényi Rendőrőrs munkatársai 2023. január 3-án a Pest vármegyei Táborfalván fogták el.

Kihallgatták

A 25 éves B. Jánost a 18. Kerületi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu