Annyi támadás érte már a gyöngyösi szaporítótelep ügye miatt az egykori Hungária-sztárt, hogy az énekesnő eltűnt a nyilvánosság elől, lemondta a fellépéseit, szinte az utcára is fél kimenni. Most a Fradisták az Állatokért egyesület tagjai azonban látogatást tettek Dollynál, aki beengedte őket az otthonába.

Még tart a rendőrségi vizsgálat

A rendőrség még vizsgálódik a gyöngyösi szaporítótelep ügyében, amelyben Dolly és egykori menedzsere, P. Rita is érintettek. A telepen olyan horrorisztikus állapotok uralkodtak, hogy az egyik állatvédő egyesület már tavaly novemberben törölte Dolly tagságát a listájukról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ellentmondásos nyilatkozatok

A menedzser jogi képviselője nemrég azt nyilatkozta, hogy ügyfele szerint Dolly mindenről tudott, ami a telepen zajlott, míg a 74 éves énekesnő korábban egy közleményben ennek az ellenkezőjéről beszélt: azt mondja, meghurcolták a nevét és a becsületét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elzárkózott a külvilágtól

A botrány kirobbanása után összetűz zúdult Dollyra – írta a Blikk. Nemcsak a kollégái, de a rajongói egy része is elfordult tőle, tömegesen érkeznek hozzá a zaklató és fenyegető üzenetek. Az énekesnő teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, törölte a rajongói oldalait, lemondta a fellépéseit, teljesen bezárkózott, több alkalommal is hiába kerestük telefonon és a lakásánál is.

A fradistáknak sikerült bejutni

A Fradisták az Állatokért egyesület tagjai azonban nemrég látogatást tettek Dollynál, aki – több másik állatvédő szervezettel ellentétben – beengedte őket az otthonába.

Először elutasító volt

„Nyilván hallottuk, hogy többen kimentek hozzá. Egy ideig álltunk a helyszínen, majd leengedte a kutyát, amelyen látszott, hogy jó fizikummal rendelkezik. Hívtuk Dollyt is. Először nagyon elutasító volt. Amikor elkezdtünk beszélgetni, bevallotta, annyian jártak ott mostanában és fenyegették meg, hogy már fél kilépni a házból.” – mesélték az állatvédők a lapnak.

Végül bejutottak

„Végül beengedett minket a kertbe, majd a házba is. Látszott rajta, hogy nagyon megviselte az elmúlt időszak, mintha éveket öregedett volna, amióta kitört a botrány… erőtlen volt – árulta el a Blikknek Szabó Krisztián, a Fradisták az Állatokért egyesület állatvédője.

Egy kutyát akartak elhozni

A Gyöngyösi Ebrendészet bízott meg minket azzal, hogy hozzuk el a dobermannt, ugyanis hivatalosan az a volt menedzser, P. Rita kutyája. Lemondó nyilatkozattal indultunk neki a küldetésnek, amit kitöltettek a tulajdonossal is, így el tudtuk volna hozni az állatot, de nem volt rá szükség, mivel megítélésünk szerint jó körülmények között tartják, van szabad tere

Nem tudta mi zajlik ott

„Sem a nevem alatt bejegyzett kennelről, sem az ott tapasztalt áldatlan állapotokról nem volt tudomásom, így amikor ezekkel szembesültem, menedzseremmel a kapcsolatot megszakítottam.”

Jogorvoslatot akar

„Emiatt valamennyi rám vonatkozó valótlan állítást visszautasítok és minden lehetséges jogi eszközzel fel kívánok lépni személyemet átíró, nevemet megtépázó közléssel szemben. Dolly” – írta az énekesnő.

Egyre kuszábbak a szálak

Egyre kuszább a napokban kirobbant állatkínzási botrány, melybe Dolly is belekeveredett, ugyanis az ő menedzsere volt az a nő, akire lecsaptak az állatvédők és a rendőrök.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: TV2