Már letartóztatásban van az a 49 éves zalaegerszegi férfi, aki úgy megverte élettársát, akit a rendőrök még nem azonosítottak, hogy az belehalt sérüléseibe. Az elkövető megpróbálta elégetni, végül feldarabolta, és elásta áldozatát. A keresésről videó is kjészült, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Elásott holttestet találtak

A rendőrségre 2024. március 4-én 18 óra 17 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi feltehetően egy elásott holttestet talált Zalaegerszegen, a volt szennyvíztelep területén. A rendőrök három órán belül kinyomozták, hogy két férfi négy hónappal korábban szóváltásba keveredett egy ismerőssel, akit megrugdostak, kézzel és egy hosszabb fadarabbal többször megütöttek. A sértett belehalt sérüléseibe. Az elkövetők elmondták, hogy ezután elásták a holttestet. 

Két férfit elfogtak

A nyomozók elfogták a 21 éves helyi és a 32 éves nemesapáti férfit, és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Emberi maradványokat találtak

Az eljárás keretében tetemkereső kutyával terepkutatást tartottak a rendőrök a Zala réten és a volt szennyvíztelep környékén, ahol március 19-én délután újabb emberi maradványokat találtak. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Féltékenységből halálra verte

A helyszíni szemlét követően a nyomozók azonosították azt, aki összefüggésbe hozható a bűncselekmény elkövetésével. A gyanú szerint a 49 éves férfi tavaly ősszel féltékenységből megütötte, megrugdosta élettársát, aki belehalt sérüléseibe.

Órákig égette

Ezt követően pokrócokat és matracot tett az elhunytra, és felgyújtotta. Mivel nem sikerült elégetnie, a Zala folyóba dobta a testet. Azonban a víz nem vitte el, ezért újra plédekbe csomagolta és meggyújtotta, több órán keresztül égette.

Feldarabolta és elásta

Végül a maradványokat egy recés késsel feldarabolta, beletette egy bevásárlótáskába és elásta. Az áldozat azonosítása még folyamatban van.

Letartóztatták a férfit

A rendőrök elfogták a 49 éves helyi férfit, és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A bíróság elrendelte letartóztatását. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Itt a videó a keresésről

Kiemelét kép: részlet a fenti videóból