Fahusánggal támadt rá egy férfira egy másik Kiskunmajsán a buszmegállóban. Az eset még 2021 májusában történt, a férfi azért ment neki az áldozatának, mert őt okolta a párkapcsolatának megszűnéséért. A Kiskunhalasi Járási Ügyészség most súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt vádat emelt a férfi ellen.

Haragudott rá

A vádirat szerint a vádlott 2021. május 15-én délután észrevette, hogy a sértett férfi egy kiskunmajsai buszmegállóban várakozik. A vádlott a párkapcsolatának megszűnéséért a sértettet tette felelőssé, ami miatt haragudott rá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fahusánggal ment neki

Az elkövető a sértetthez lépett, elővette a fahusángot és azzal többször a sértettre sújtott. A megtámadott férfi az ütések elől elhajolt, illetve a karjával próbált védekezni, végül menekülni kezdett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Többször megütötte

A vádlott azonban üldözőbe vette, eközben a fahusánggal többször megütötte, írja közleményében az ügyészség.

Sérülések

A bántalmazás miatt a sértett a fején és a bal lábszárán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a fejre irányzott ütés miatt a sértett koponyája is eltörhetett volna.

Több utas is volt a megállóban

A megállóban várakozó utasok a vádlott garázda, erőszakos magatartásától megijedtek, megbotránkoztak.

Ez várhat rá

A szabadlábon védekező férfit az ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérletével és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével vádolja. Az ügyész felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels