Döbbenetes eset történt egy ukrajnai óvodában, az egyik óvónő ugyanis úgy próbálta csendre bírni a gyerekeket, hogy ragasztószalaggal tapasztotta be a szájukat.

Titokban kell tartani

Az intézményben zajló botrányos tettre véletlenül jöttek rá a szülők. A gyakorlott óvónő, aki nagyjából 30 éve van a pályán, játéknak nevezte az érdekes nevelési módszert és azt mondja a kicsiknek, hogy mindezt titokban kell tartani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az egyik gyerek szüleinek tűnt fel valami

Az egyik kisfiú szüleinek azonban feltűnt, hogy gyermekük arcán elszíneződés keletkezett. Vizsgálatot kezdeményeztek, mely során kiderült, hogy a nevelőnő a hiperaktív gyermekek megnevelése céljából alkalmazta ezt a nem mindennapi módszert.

FRISS! “Az sem zavarta, hogy a fiúk a másik ágyon voltak” – 7 éves kislányát molesztálta az apa, a férfit keresi a rendőrség

Az önkormányzat menteni próbálja

A város önkormányzat oktatási hivatala menteni próbálja az óvónőt: azt állítják, hogy csak szóban fenyegette szájuk betapasztásával a túl hangos gyerekeket. Az 56 éves nő büntetésként legfeljebb arra számíthat, hogy áthelyezik őt egy másik óvodai csoportba – írja a Kárpát Hír.

Más döbbenetes dolog is történt Ukrajnában

Borzalmas tragédia történt egy ukrajnai akadémiai líceumban, ahol két tizenkét éves, hetedik osztályos lány részt vett egy kihívásban, melynek következtében egyikük életét vesztette, számolt be róla egy másik ukrán hírportál.

TikTokon terjed a kihívás

A lap értesülései szerint a lányok 40 darab Drotaverin tablettát vettek be, amit egy TikTok kihívás hatására tettek. A kihívás címe: Egyél meg 40 tablettát és néz meg, mi történik. A Drotaverin (itthon például a No-Spa nevű készítménynek is ez a hatóanyaga) egyébként egy erős, görcsoldó hatású szer, és nem meglepő módon a használata egészséges, tünetmentes emberek számára kifejezetten veszélyes és egyáltalán nem ajánlott.

Ez is érdekelhet: A jeges folyóból mentették ki a traktorjába kapaszkodó idős bácsit Borsodban – fotó

Kórházban van az életben marad lány

Az életben maradt kamaszlány jelenleg kórházban tartózkodik, életét semmi nem veszélyezteti. Mindeközben egy másik ukrán városban, Umanyban két nyolcadikos lány került kórházba, miután ők is bevettek több Drotaverin tablettát.

Folyik a nyomozás

Az orvosok beszámolója alapján a lányok fejenként 10 tablettát szedtek be, de az iskolások tagadják, hogy részt vettek volna a kihívásban. A hatóságok már nyomoznak az ügyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik