A Tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik Schell Kitti Mónika eltűnésének ügyében. A 16 éves lány még február elején tűnt el a szekszárdi gyermekotthonból, azóta nem adott életjelet magáról.

Február 2-án tűnt el

A 16 éves lány 2021. február 2-án a szekszárdi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Schell Kitti Mónika körülbelül 165 centiméter magas, vállig érő barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete sportcipőt, farmernadrágot és fekete dzsekit viselt.

Fotó a fiatal lányról:

Fotó: Police

Ha bárki bármit tud

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-573-910-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, írja a Police.

Egy 21 éves lányt már december óta keresnek

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta Kiglics Kitti decemberben tűnt el, a rendőrség azóta is keresi, élő körözést adott ki vele szemben a nagykanizsai rendőrség, az adatlapja jelenleg is elérhető a Policeon.

Eltűntként keresik

A fiatal nő decemberben tűnt, azóta keresik eltűntként, ám Kitti az Instagram oldalán posztolt január 9-én, írtuk korábbi cikkünkben. Azóta pedig a fiatal lány újabb bejegyzést tett közzé, január 31-én.

Ez Kitti körözési adatlapja

Ezt mondta egyik ismerőse

Az eltűnt emberek csoportban is ott a képe, az egyik ismerőse pedig azt írta az ottani poszt alá hogy Kitti a kislányát sohasem hagyná el. A 21 éves nőt jelenleg is keresi a rendőrség, éppen ezért egészen érhetetlen ez a szituáció.

Ez a poszt szerepel az eltűnt emberek csoportban

Nemrég posztolt

Mindezek ellenére a fiatal lány január 9-én posztolt az Instagramján, egy kutyát osztott meg. Január 31-én pedig saját magáról tett közzé egy fotót. Ezek alapján úgy tűnik, hogy bár a tartózkodási helyét nem árulja el senkinek, életben van és jól van. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police