Pár perc eltéréssel két baleset is történt Budapesten péntek reggel, ami azonban egészen döbbenetessé teszi a helyzetet, hogy mindkét karambolt ugyanaz a sofőr okozta, úgy tudni a kamionnal balesetező férfi az első helyszínről nemes egyszerűséggel elhajtott.

Az első baleset

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta, az első baleset a 11. kerületi Andor utcában történt befelé, a Than Károly utca és a Tétényi út közötti szakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvétel:

Letarolta az autókat

A pirosnál álló autókat tarolta le ez a Lidl-es Mercedes kamion, a Skodát az oszlopnak lökte, annak a vezetője meg is sérült, kórházba szállították. A kamion vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről a járműszerelvénnyel a Rákóczi híd felé.

Helyszíni fotó:

Ezután hajtott fel a hídra

A hídra valószínűleg nagy sebességgel felhajtva a belső sávban a padkának hajtott, a sofőr elrántotta a kormányt, ettől az áruval csordultig rakott kamion átsodródott a külső sávba, a szalagkorlátnak, majd egy acél oszlopnak hajtott, amely a villamos felsővezetéket (illetve pontosabban a munkavezetéket) tartotta.

Megsérült a sofőr

Az oszlop kidőlt, a kamion sofőrje megsérült, őt is kórházba szállították. A helyszíni alkoholteszt negatív értéket mutatott, a vérvétel után lehet megtudni, esetleg más tudatmódosítót fogyasztott-e.

Fotó a helyszínről:

Tűzoltók is érkeztek

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a járművet. A műszaki mentés jelenleg is zajlik, a Rákóczi híd felhajtó ága a Szerémi út felől le van zárva, hatalmas káosz uralkodik Dél-Budán. Fél 7 óta pótlóbuszok közlekednek az 1-es villamos helyett Kelenföld vasútállomás M és a Mester utca / Könyves Kálmán körút között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K./Autómentő