A tiszakécskei rendőrök a napokban fejezték be az eljárást egy 29 éves asszonnyal szemben, aki megütötte a jegykezelőt, amiért az segíteni próbált a nő gyermekének.

Bántalmazta a kalauzt

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás a Tiszakécskei Rendőrőrsön, mivel a nyomozók tudomására jutott, hogy kalauzt bántalmazott egy utas. Az incidens tavaly október 23-án történt egy Tiszakécske-Kecskemét között közlekedő vonaton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hangoskodó társaság

A jegykezelő a rendőröknek elmondta, hogy a szerelvényen utazott egy társaság – két férfi, két nő és egy gyermek –, akik hangoskodtak és obszcén szavakkal illették egymást. A csapat férfi tagjai néhány alkalommal meg is ütötték a nőket. Mivel az asszonyok ezt viszonozták és láthatóan jól szórakoztak, így ezzel nem foglalkozott.

FRISS!

El akarta dobni magától az életét ez a férfi Baján, a rendőrök az utolsó pillanatban érkeztek

A kislányt kezdték pofozni

Azonban nem sokkal később az egyik férfi a kislányt kezdte pofozni, aki ezen sírva fakadt, ezért úgy érezte, közbe kell avatkoznia. A hangoskodó bandának ez nem tetszett, és támadólag léptek fel a jegykezelővel: a gyermek anyja a férfi kezére ütött, majd próbálta lefejelni.

Segítettek a kalauznak

A vita szerencsére nem fajult tovább, mivel az utasok közül többen a kalauz segítségére siettek, aki időközben a rendőrséget is értesítette a történtekről.

Már várták őket a rendőrök

Amikor a vonat a megyeszékhelyre ért, a járőrök már az állomáson várták az agresszív társaságot és intézkedtek velük szemben.

Beismerte

A tiszakécskei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 29 éves szelevényi nőt, aki elismerte bűnösségét, és annyit tudott felhozni mentségére, hogy a 11 éves kislány nevelőapja csupán játékból ütötte meg a gyermeket.

Vádemelés jöhet

A nyomozást a napokban befejezték az egyenruhások, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció