Felakasztotta magát, de a járőrök időben érkezve megmentették az eszméletlen férfi életét.

Bejelentés érkezett

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. július 1-jén az esti órákban, hogy egy bajai férfi végett akar vetni az életének. Fehér Viktor Lászlót r. törzsőrmester és Hám Zoltán r. őrmester azonnal az 5506-os úton megjelölt helyre mentek, ahol a férfi párja elmondta, hogy társa az út melletti szántóföldre sétált be és azt hangoztatta, hogy öngyilkos akar lenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megtalálták

Az egyenruhások a férfi keresésébe kezdtek. A szántóföldön egy nagyfeszültségű távvezeték oszlopánál – az úttól körülbelül 300 méterre – láttak egy alakot.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal odarohantak

Azonnal odarohantak és azt látták, hogy a keresett férfi felakasztotta magát. Az egyik rendőr az eszméletlent két kezével megemelte, míg társa elszakította a kötelet. A földön kitapintották a pulzusát, és a mentők kiérkezéséig telefon keresztül tartották a kapcsolatot az OMSZ munkatársával, aki utasításokat adott az eszméletlen személy megvizsgálására. A kiérkező mentőszolgálat munkatársainak átadták a férfit, akit azonnal kórházba szállítottak.

Pár hete egy csepeli lakás erkélyéről akart leugrani egy fiata lány

Amint azt a Kékvillogó is megírta a fővárosi rendőrök visszahúztak a lakásba egy 23 éves lányt, aki az erkélyről akart kiugrani. Az eset Csepelen történt, még június elején.

Ugrani készült

A rendőrök kiérkezésekor egy 23 éves budapesti lány éppen ugrani készült a második emeletről, ám az egyenruhások visszahúzták őt a lakásba. A két körzeti megbízott biztonságba helyezte a fiatal lányt, majd a mentők kórházba vitték, számolt be róla akkor közleményében a rendőrség.

Egy 16 éves fiú ugrott ki egy újpesti lakás erkélyéről

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta, egy 7. emeleti erkélyről a mélybe ugrott egy 16 éves fiú május végén Budapesten.

Egy lakó végignézte az esetet

Mint megírtuk az egyik szomszédos épület hatodik emeletén élő nő közvetlen közelről, a saját erkélyükről nézte végig a szörnyű tragédiát. „A fiú egyszer csak váratlanul leugrott, mintha egy medencébe rugaszkodott volna el. Az édesanyjával lehettek otthon, a lakásból egyértelműen veszekedés zajai szűrődtek ki előtte. Új lakónak számítanak, nagyjából két hónapja költözhettek ide. A fiú anyukája azonnal leszaladt az utcára, és szegény a sokktól össze is esett” – mesélte a tragédia után megrendülve a szemtanú.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu