Defektet kapott Győr-Moson-Sopron vármegyében egy körülbelül 22 tonnás szemetes autó. A közeli földútra lefordulva, a szerelési munkák közben a jármű légrugója is eldurrant, maga alá szorítva egy személyt. A szerencsétlenül járt férfit mentőhelikopter vitte kórházba, életveszélyben van. Cikkünkben mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Defektet kapott a kukásautó

Defektet kapott Győr-Moson-Sopron vármegyében, Újkér-Makkoshetye térségében egy körülbelül 22 tonnás szemetes autó. A közeli földútra lefordulva, a szerelési munkák közben a jármű légrugója is eldurrant, maga alá szorítva egy személyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megemelték a járművet  

A vonuló egységek kiérkezésére a járművet hidraulikus emelő segítségével megemelték, a sérültet kihúzták, megkezdték az elsősegélynyújtást.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életveszélyes állapotban  

Helyszíni felvétel

A kiérkező Mentőszolgálat személyzete a sérült személy állapotát stabilizálta, súlyos, életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították kórházba.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Korlátnak vágódott a luxuskocsi

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy megcsúszott a nedves úton és a szalagkorlátnak csapódott egy Jaguar Somogy vármegyében, az R67-es gyorsforgalmi úton. A tűzoltók és a rendőrök mellett a mentők is gyorsan a helyszínre értek, és hamar kiderült, mi okozta a balesetet.

Ellátták a mentők

A riasztás alatt és a helyszínen is szakadt az eső. Az ütközés során a külföldi sofőr beütötte a fejét, őt a kiérkező mentők ellátták és kórházba vitték. Más személy nem volt az autóban.

Autógumira is költeni kell!

A helyszínre a balatonboglári tűzoltók öt fővel, a rendőrök pedig három autóval érkeztek, illetve a Közút munkatársai is ott voltak a helyszínen. Az eset tanulsága: hiába van Jaguárod, ha nem költesz autógumira! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság