Megcsúszott a nedves úton és a szalagkorlátnak csapódott egy Jaguar Somogy vármegyében, az R67-es gyorsforgalmi úton. A tűzoltók és a rendőrök mellett a mentők is gyorsan a helyszínre értek, és hamar kiderült, mi okozta a balesetet. Cikkünk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Délutáni riasztás

A Látrányi Önkéntes Életmentő és Tűzoltó Egyesület arról számolt be Facebook-oldalán, hogy 14:39 órakor riasztás érkezett egy közlekedési balesethez, amely az R67-es gyorsforgalmi úton történt. nyolc fő indult el azonnal a helyszínre.

Korlátnak vágódott a luxuskocsi

A riasztás alatt és a helyszínen is szakadt az eső. Mint kiderült: egy Jaguar típusú személygépkocsi megcsúszott és nekivágódott a korlátnak. Az ütközés során a külföldi sofőr beütötte a fejét, őt a kiérkező mentők ellátták és kórházba vitték. Más személy nem volt az autóban.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Autógumira is költeni kell!

A helyszínre a balatonboglári tűzoltók öt fővel, a rendőrök pedig három autóval érkeztek, illetve a Közút munkatársai is ott voltak a helyszínen. Az eset tanulsága: hiába van Jaguárod, ha nem költesz autógumira! – írta az egyesület.

„Ezt a Jaguárt a saját tulajdonosa lőtte ki”

„A T. sofőrnek szépen kiszámláznám a mentés, a kollégák és a károkozás költségeit, mert ez egyértelműen az ő felelőtlensége miatt történt. Örvendetes, hogy nem sérült meg, de más résztvevőt is letarolhatott volna” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán. „Szuper kombó! Ronggyá kopott nyári elől és 1 mm es futófelületű téli hátul. Biztos a siker” – tette hozzá egy másik kommentelő. „Ezt a Jaguárt pedig a saját tulajdonosa lőtte ki” – fogalmazott egy másik facebook-felhasználó.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Látrányi Önkéntes Életmentő és Tűzoltó Egyesület