Információink szerint a futárcég autóját vezető férfi nem figyelt a kereszteződésnél és oldalba vágta az éppen érkező szép új hibrid Fordot. Akkora ütést kapott az autó, hogy kidöntött egy fát, a futár furgonjából pedig tej ömlött az utcára.

Hírhedt kereszteződés

Durva karambol történt Óbudán, a hírhedt Váradi – Hunor kereszteződésben. Információink szerint vasárnap délután egy Fiat Doblo ételfutár furgon ment a Hunor utcán a Hévízi út felé, amikor a Váradi utcánál a középkorú férfi sofőrje figyelmetlennek bizonyult és a Vörösvári út felől érkező hibrid Ford Kuga jobb oldalába hajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Siethetett a futár

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fának csapódott

A nagy erejű ütközés következtében a Ford áttért a szembejövő oldalra, felhajtott a járdára, szerencsére épp nem sétált arra gyalogos, majd a járdán álló fának csapódott, amitől a jobb oldalára borult.

Ilyen egy hibrid Ford alja

Kórházba szállították

A Kugát egy 20 éves fiatalember vezette, aki használta a biztonsági övét, így csak könnyebb, horzsolásos sérülései keletkeztek, őt további vizsgálatok céljából kórházba szállították a mentők. Az ételfutár sofőrjét is megvizsgálták, ő szintén könnyebben sérült, de végül a helyszínen maradt.

A hátsó része is csúnyán roncsolódott

Tej csöpögött az útra

A furgonban szállított pékáru és tejtermék felborult, a Dobloból csöpögött a tej az úttestre. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak, áramtalanították a járműveket, majd visszaborították a Fordot a kerekeire és motoros fűrésszel feldarabolták a kidöntött fát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúnya látvány volt ez a kereszteződés

Fotók: Kékvillogó.hu./G.K.