Véget akart vetni az életének egy idős nő Ferencvárosban. A kétségbeesett nő a Közvágóhídnál a Dunába akart ugrani vasárnap, hatalmas szerencse, hogy mielőtt megtette volna, felhívta a rendőrséget.

Felhívta a rendőrséget

A fővárosi rendőrök vasárnap délután négy óra előtt kapták a riasztást. A vonal végén egy nő elkeseredett hangon szólalt meg, elmondta az ügyeletesnek, hogy a Dunába akar ugrani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A hídon találták meg

A rendőr szóval tartotta az asszonyt, próbálta megtudni tőle, hol tartózkodik. Amint sikerült, odairányította a BRFK ​Bűnügyi Bevetési Osztály és a IX. Kerületi Rendőrkapitányságának rendőreit. A nőt a ferencvárosi Közvágóhídnál találták meg, megnyugtatták, majd átadták a mentőknek, akik kórházba vitték – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Budafokon sodródott egy nő

Július 11-én hajnalban szintén riasztást kaptak a BRFK munkatársai, hogy Budafokon egy emberi testet látnak sodródni a folyóban. A rendőrök a segélykéréskor az Árpád hídnál voltak és alig néhány perc alatt a helyszínre értek.

Eszméleténél volt a nő

A 48 éves nő eszméleténél volt, amikor a rendőrök rátaláltak, és a sokk ellenére higgadt maradt a vízben; nem kapálózott, így a rendőrök irányításával meg tudta fogni a feléje nyújtott csáklyát és kollégáink gyorsan a hajóba emelték.

Saroktöréssel megúszta

A nő szerencsésnek mondható, egy saroktöréssel megúszta a vízbeesést, amit akkor szerezhetett, amikor a köveknél a vízbe csúszott és a folyó elsodorta. Miután a rendőrök kiértek vele a partra, a mentők kórházba vitték.

Dunába zuhant egy nő

Múlt szombat hajnalban 4 óra 11 perckor érkezett a riasztás a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányságra arról, hogy egy nő a Petőfi hídról a Dunába zuhant. 

Élve húzták ki

Berki Csaba r. törzszászlós és Horváth-Steiner Nikolett r. őrmester a riasztást követően tíz percen belül a helyszínre érkeztek, és kihúzták a vízből a bajba került 51 éves asszonyt. Miután csónakkal kivitték a partra átadtak a mentőknek, akik kórházba szállították további ellátás céljából.

A vízben sodródott

2022. július 11-én 4 óra 30 perckor a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába szintén arról érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a 11. kerületi szakaszon a Dunában sodródik egy nő. 

Segítettek a rendőrök

Miközben a telefon végén lévő bejelentővel folyamatosan kapcsolatban volt az ügyeletes, értesítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit, akik perceken belül a helyszínre értek, és a nőt kihúzták a vízből, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak, derül ki a rendőrség közleményéből.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: vízirendőrök a Dunán – Forrás: Facebook/BRFK