Zuglóban, a Thököly úton közlekedett egy BMW pénteken kora délután, a Bosnyák tér irányából Zugló vasútállomás felé. A Tisza István térhez (azaz a Róna utcához) érve szabad jelzésen haladt, majd a fiatal sofőr úgy gondolta, neki túlságosan komótos a tempó, és ki akarta előzni az előtte haladó járművet.

Ráhajtott a villamospályára

Ennek érdekében ráhajtott a középen húzódó villamospályára, amin viszont a hátsókerék meghajtású autó megcsúszott és átsodródott a bal oldalra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Frontális ütközés

A kifelé vezető oldalon a tilos jelzés miatt várakoztak a gépjárművek, közéjük vágódott be a BMW, frontálisan telibe találva egy ponyvás Fiat Ducato kisteherautót, amely az egyik külföldi bútoráruháznak szállított bútorokat. Akkora erejű volt a becsapódás, hogy az álló, megrakott áruszállítót a mögötte a sorban várakozó ételfutár Suzukinak lökte.

Nem volt bekötve

Az okozó sofőr nem használta a biztonsági övét, így mellkasával a kormánynak csapódott, melyet el is deformált, a fejével pedig a szélvédőnek zuhant, amit át is lyukasztott.

Felvétel a helyszínről:

Összevágták az üvegszilánkok az arcát

Az arcát szétvágták az üvegszilánkok, úgyhogy nagy szerencséje, hogy stabil állapotban tudták a mentők kórházba szállítani. A kisteherautó és az ételszállító szintén fiatal férfi vezetői nem sérültek meg a baleset során. A fővárosi tűzoltók áramtalanították a járműveket, melyeket autómentővel szállítottak el végül.

Kőbányán a villamos gázolt

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta elgázolt a villamos egy embert Kőbányán. Az eset kapcsán a katasztrófavédelem azt írta: az esethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és rögzítették a szerelvényt, majd hordágyra helyezték a szerencsétlenül járt embert és átadták a mentőknek.

Kőbányán karambol is volt

Két személyautó karambolozott Budapest 10. kerületében, az Újhegyi út és a Bányató utca kereszteződésében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata is a helyszínen van, derült ki a katasztrófavédelem közléséből.

Gyálon kerítésnek ütközött egy autó

Letért az úttestről és kerítésnek ütközött egy személyautó Gyálon, a Kőrösi út és a Nyár utca kereszteződésében. A gyáli önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet és visszahűtötték a motorterét. A fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők is kiérkeztek.

Budaörsön oszlopnak ütközött egy autó

Oszlopnak ütközött egy személyautó Budaörsön, a Dózsa György utcában. A balesethez a helyi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járművet, írta meg a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső képek: Helyszíni fotók – Forrás: GK